Trailer La Casa de Papel Seizoen 5
Film & Serie

Netflix dropt spannende eerste trailer La Casa De Papel seizoen 5

Groot nieuws voor alle La Casa de Papel fans. Netflix heeft eindelijk de eerste trailer van seizoen 5 gedropt. Dit is natuurlijk enorm goed nieuws. Wat minder leuk is, is het feit dat dit het laatste seizoen voor de populaire show is. Dit belooft een seizoen vol met bloedstollende actie te worden. 

La Casa de Papel seizoen 5

We hebben massaal La Casa de Papel gebinged. Van seizoen 1 tot en met seizoen 4 zaten we aan de buis gekluisterd. De Spaanstalige serie werd binnen no time de best bekeken serie op Netflix. Die mooie titel gaat nu naar het eerste seizoen van Bridgerton.

Helaas is het einde van La Casa e Papel in zicht. Seizoen vijf gaat het definitieve laatste seizoen worden. Dat is ook de reden dat de nieuwe trailer vol met actie zit. Als je nog eerdere seizoenen wilt zien dan raden we je aan om niet verder te lezen in verband met spoilers.

trailer, la, casa, de, papel, seizoen, 5,

La Casa de Papel seizoen 5 trailer

In de trailer is te zien dat The Resistance in grote problemen is gekomen. De locatie van El Professor is bekend en hij is gevangengenomen. De overvallers zitten al meer dan honderd uur vast in de Spaanse bank. Om het allemaal nog lastiger te maken is het leger ook nog eens onderweg. Tijd voor actie!

Helaas kunnen we seizoen 5 nog niet volledig bingen. Het laatste seizoen zal namelijk in twee delen verschijnen op Netflix. Het eerste deel op 3 september, het tweede deel zal op 3 december online verschijnen. Tot die tijd moet je het doen met deze bloedstollende trailer: