John Wick Chapter 4
Film & Serie

Bekijk hier de spectaculaire eerste trailer van John Wick Chapter 4

John Wick is terug en lijkt klaar om op oorlogspad te gaan in de eerste trailer van de vierde film in de succesvolle reeks actiefilms. We moesten er even op wachten, maar Keanu Reeves neemt de iconische rol weer op zich in John Wick Chapter 4. Wat kunnen we van de film verwachten?

John Wick Chapter 4

Kijkende naar de trailer, belooft het wederom een spektakel te worden met veel vuur -en zwaardgevechten, auto-achtervolgingen, en natuurlijk een hele hoop gruwelijke moorden. De filmreeks staat bekend om alle briljant gemaakte en uitgevoerde stunts, die bovendien door Reeves zelf worden uitgevoerd.

John Wick Chapter 4 pikt het verhaal op na de schokkende gebeurtenissen aan het einde van de derde film. Zoals je je misschien nog kan herinneren werd Wick neergeschoten en voor dood achtergelaten door Winston, die hierdoor zijn rol als manager van de Continental terug kan krijgen.

Maar Wick overleefde het en is van plan de gevreesde onderwereldautoriteit de High Table neer te halen, mogelijk met de hulp van de Bowery King. John belooft dat hij ‘ze allemaal gaat vermoorden’, wat op dit moment het plot is van elke John Wick-film.

Bijna een jaar uitgesteld

Hoewel het filmen van John Wick 4 nu al enkele maanden voltooid is, werd de releasedatum van de film bijna een heel jaar uitgesteld. Eigenlijk had de film dit jaar in mei al uit moeten komen, maar in plaats daarvan moeten we wachten tot maart 2023 om de volgende John Wick-film te zien.

Nieuwe films en series

Benieuwd welke films en series er aan zitten te komen op alle streamingdiensten? Houdt onze website in de gaten om hierover op de hoogte te blijven. Je kan er ook voor kiezen om eens één van deze artikelen te lezen: