Eerste officiele trailer Jackass Forever 2
Film & Serie

Nieuwe officiële trailer Jackass Forever is ouderwets hilarisch

Liefhebbers van Jackass hebben lang naar dit moment uitgekeken: Johnny Knoxville en de mannen zijn officieel terug! De officiële eerste trailer is net uitgekomen en het is alles wat we ervan hadden gehoopt, en meer. Jackass Forever zal in dit najaar uitkomen en wij zetten alvast een uitroepteken in onze agenda. Dit belooft een spektakel te worden!

Jackass films

Jackass Forever is de eerste Jackass-film sinds Jackass 3D in 2010. Dit is ook de eerste volledige Jackass-film die de crew heeft samengesteld sinds de dood van Ryan Dunn in 2011, een van de originele castleden. Samen met de oude kameraden als Steve-O, Chris Pontius, Wee Man en Dave England zal Jackass Forever ook een paar nieuwe castleden verwelkomen. Wel is er een duidelijk afwezige.

Bam Margera was er eigenlijk al vanaf het begin bij. Toch is hij uit de productie gehaald nadat hij het aan de stok kreeg met leden van het team tijdens de opnames van Jackass Forever. Hij had ruzie met onder andere regisseur en co-creator Jeff Fontaine, evenals de andere co-creators, Knoxville en Spike Jonze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jackass (@jackass)

Jackass Forever trailer

Zoals je mag verwachten van een Jackass-trailer is de preview van de nieuwe film een ​​opeenstapeling van slechte ideeën die worden uitgevoerd door giechelende mannen van middelbare leeftijd. En het ziet er hilarisch uit. Er worden stunts uitgevoerd als Johnny Knoxville die tegen een stier vecht, of Johnny Knoxville die uit een enorm kanon geschoten wordt. Geloof ons, dit is nog maar het begin.

Jackass Forever zal op 22 oktober in de bioscopen verschijnen. Dus zet deze datum met een uitroepteken in je agenda. Als afsluiter hebben we een toepasselijke quote van Steve-O: “Hersenschuddingen zijn niet fijn, maar zolang je nog geen 50 bent is het prima. En Knoxville is 49, dus alles is ok!”