house of the dragon hbo max
Film & Serie

Nieuwste trailer van House of the Dragon is eindelijk hier

We hebben er lang op moeten wachten, maar HBO heeft eindelijk de eerste officiële trailer gedeeld voor House of the Dragon, de aankomende prequel serie van de hitserie Game of Thrones, gebaseerd op de roman ‘Fire and Blood’ van George R.R. Martin.

House of the Dragon

De show, die 200 jaar voorafgaand aan de gebeurtenissen van de originele Game of Thrones-serie plaatsvindt, volgt de ondergang van het Huis van Targaryen en het begin van de burgeroorlog in het land. De serie gaat grotendeels over de strijd tussen de broers en zussen Aegon II en Rhaenyra.

Na het overlijden van hun vader in combinatie met alle verhoogde spanningen zet alle huizen van Westeros tegen elkaar op. Er lijkt in de serie een grotere focus te liggen op de gevleugelde vuurspuwende beesten. Alleen al in de eerste trailer zien we verschillende shots van draken die alles op hun pad vernietigen.

Releasedatum House of the Dragon

Het mooiste aan het hele verhaal is het feit dat we niet lang meer hoeven te wachten op de eerste afleveringen. Vanaf 21 augustus gaat de serie namelijk exclusief in première op HBO Max, met in totaal 10 afleveringen in het eerste seizoen.

Als we kijken naar de releasedatum zal House of the Dragen het op moeten gaan nemen tegen Amazon’s The Rings of Power, die op 2 september uitkomt. Twee geweldige fantasieseries die het land van de streamingdiensten betreden. Wie gaat er met de winst vandoor?

house of the dragon hbo max

Films en series op HBO Max

HBO Max staat bekend om de hoeveelheid prijswinnende films en series. Ongeacht het beperkte aanbod in vergelijking met streamingdiensten als Netflix en Amazon Prime, is HBO een platform die wat ons betreft niet mag ontbreken in je lijst van abonnementen. Wil je meer lezen over de beste films en series? Lees ook eens: