boba fett disney+
Film & Serie

Eerste trailer van Disney+ serie Boba Fett officieel gereleased

The Book of Boba Fett, de nieuwste aankomende Star Wars serie op Disney+, is zojuist verzegeld met een eerste trailer. Sinds het personage geïntroduceerd werd in het tweede seizoen van The Mandalorian konden fans niet wachten op zijn eigen spin-off serie. Nu lijkt het moment daar.

The Book of Boba Fett

Eerder werd gedacht dat de iconische premiejager stierf in de film Return of the Jedi. Toch lijkt Disney zijn personage nieuw leven ingeblazen te hebben. De reden achter deze beslissing blijft onduidelijk, maar wij konden niet gelukkiger zijn met dit nieuws. De officiële synopsis van de serie luidt als volgt:

“The Book of Boba Fett is een spannend Star Wars-avontuur waarin de legendarische premiejager Boba Fett en huurling Fennec Shand door de onderwereld van de melkweg reizen wanneer ze terugkeren naar Tatooine om hun claim op het ooit geregeerde gebied in te nemen van Jabba the Hutt en zijn misdaadsyndicaat.”

the book of boba fett disney+

De hoofdrol zal vertolkt worden door Temuera Morrison. Hij liet al het een en ander los over wat we mogen verwachten: ‘Nou, we kunnen niet te veel zeggen, maar we gaan meer leren over zijn verleden, en waar hij is geweest sinds The Empire Strikes Back. We gaan terug in de tijd om erachter te komen welke reis hij precies heeft afgelegd.

the book of boba fett disney+ bekenden van The Mandalorian

Bekenden van The Mandalorian

Ook zullen er schrijvers betrokken zijn die een aandeel hebben gehad aan onder andere The Mandalorian, Star Wars: Rebels en Star Wars: The Clone Wars. Er is nog niet bevestigd of The Book of Boba Fett een beperkte serie zal zijn die leidt naar het derde seizoen van The Mandalorian, of dat we meerdere seizoenen mogen verwachten.

Wel lijkt duidelijk te zijn gemaakt op IMDB dat het om een zevendelige serie gaat. Hoewel de exacte releasedatum ontbreekt, weet Disney wel te melden dat de release nog dit jaar nog zal zijn, en wel in december. Zet deze maand dus alvast in je agenda.

Disney+ series

En daarmee trekt Disney de succesvolle lijn van producties door. Eerder dit jaar werd de bekroonde serie Loki al met grote positiviteit ontvangen. Ook heeft het streaming platform bekend gemaakt bezig te zijn met een spin-off serie van Black Panther. Er is dus nog genoeg om naar uit te kijken. Houdt de website daarom goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste releases.