Trailer: De snoeiharde actiethriller American Assassin draait nu in de bios!

Home Geen categorie Trailer: De snoeiharde actiethriller American Assassin draait nu in de bios!

Vanaf 12 oktober draait de allervetste actiethriller van dit moment in de bios: American Assassin. Het is namelijk al even geleden dat er een goede actiethriller draaide, dus om je alvast een beetje stemming te brengen we hieronder de super dikke trailer voor je.

American Assassin

We willen niet al te veel weggeven, maar de film is gebaseerd op de gelijknamige best seller en gaat over Mitch Rapp, gespeeld door Dylan O’Brien, die is aangesteld door de CIA om een reeks mysterieuze aanslagen op te lossen. Samen met veteraan Stan Hurley, gespeeld door Michael Keaton, komen de twee erachter dat de aanslagpleger een wereldoorlog in het Midden-Oosten wil starten.

De ogenschijnlijk willekeurige aanslagen op civiele en militaire doelwitten zorgen voor veel opschudding. Mitch en Stan komen erachter dat er een bepaald patroon in het geweld en de aanslagen zit en hebben als gezamenlijk doel de dader op te pakken.

Dus zoek je nog een goede film of wil je gewoon iets anders dan een avond op de bank hangen? Dan hebben we goed nieuws, want vanaf 12 oktober draait de film in de Nederlandse bioscopen. Want hoe relaxt Netflix and chill ook is, een goede film kijk je natuurlijk gewoon het liefst in de bioscoop!

Check de video trailer hieronder:

Deze video is gesponsord door Independent Films.

Editor's Pick

LEES MEER