Film & Serie

Trailer: de allerbruutste killer is terug in John Wick 3: Parabellum

Trailer John Wick 3 Parabellum

Wapens, spanning, actie en nog meer wapens. John Wick is terug! In John Wick 3: Parabellum laat Keanu Reeves in de rol van John Wick nog eens duidelijk merken dat hij nog niet gepensioneerd is. Sterker nog, hij heeft een flinke klus om te klaren.

Het belooft weer een bloedstollende en brute film te worden! John Wick is weer helemaal terug, met alle gevolgen van dien. Nadat hij een lid van The High Table heeft omgelegd is hij niet meer welkom. Zijn status? Excommunicado.

Voor het hoofd van John Wick is er vanaf nu een beloning van 14 miljoen dollar uitgeloofd. Met een voorsprong van een klein uurtje strijdt en slacht John zich een weg door de stad.

Trailer John Wick 3 Parabellum

In deze film zal John Wick het zonder de voordelen van het lidmaatschap bij The High Table moeten doen. Halle Berry in de rol van Sophia is er wél bij en laat onze gruwelijke held niet zitten.

Zet de popcorn maar alvast klaar, want John Wick is minstens net zo meedogenloos als elke huurmoordenaar die op zijn pad komt. Als er iets is dat we geleerd hebben, is het wel dat je John Wick maar beter niet kunt onderschatten.

Kan je ook niet wachten om John Wick weer op het scherm te zien verschijnen? John Wick 3: Parabellum gaat 16 mei in première. In tussentijd kan je de honger naar deze gruwelijke film een beetje stillen met de trailer van John Wick 3: Parabellum. Zit je er al klaar voor?

Deze video is gesponsord door Independent Films.