Black Panther Wakanda Forever
Film & Serie

Eerste trailer van Black Panther Wakanda Forever is nu te zien

De eerste trailer voor Black Panther Wakanda Forever is verschenen. De trailer werd laten zien op de Comic-Con in San Diego, en fans konden hun ogen niet geloven. De film zal officieel in de bioscoop verschijnen op 11 november 2022. Ga jij kijken?

Black Panther Wakanda Forever

De film is het vervolg op Black Panther die in 2018 werd uitgebracht, en komt na de tragische dood van hoofdrolspeler Chadwick Boseman, die op 43-jarige leeftijd overleed aan darmkanker. De eerste film bracht een gigantisch groot succes op. Het was de eerste superheldenfilm ooit die genomineerd werd voor de Best Picture Oscar.

De plannen voor het vervolg werden niet veranderd nadat Boseman overleed. Wel werd er besloten om de rol van T’Challa niet te herschikken. Wel ging de productie van de nieuwe film niet van een leien dakje nadat een van de acteurs, Letitia Wright, gewond raakte tijdens het filmen.

Black Panther Wakanda Forever

Eerste trailer Black Panther Wakanda Forever

Uiteindelijk werd de productie in maart 2022 afgerond. Black Panther was de eerste film van Marvel Studios die een Oscar won. Sterker nog, de film wist er maar liefst drie binnen te slepen, waaronder Beste Originele Score, Beste Productieontwerp en Beste Kostuumontwerp.

Je kan je dus voorstellen dat de nieuwste film veel heeft waar te maken. Hoewel de wereld nog steeds in rouw is om het verlies van Chadwick Boseman en zijn rol als T’Challa, zal het karakter Shuri, gespeeld door Letitia Wright, waarschijnlijk een grotere rol op zich nemen.

Marvel films en series

De hoeveelheid nieuwe films en series die op de planning van Marvel staan zijn bijna niet meer bij te houden. Wel heeft MCU bewezen in staat te zijn om enkele van de meest populaire producties van het moment neer te zetten. Als je op de hoogte wil blijven van al deze nieuwe titels, houdt onze website dan goed in de gaten.

Of lees eens één van deze artikelen: