Traeger, barbecue, wifire, apple, watch
Food & Drinks

Gaar voortaan vlees via jouw Apple Watch met de Traeger barbecue

De lente hangt in de lucht en dan beginnen wij al direct aan een gezellige BBQ te denken. Beeld het je even in: vrienden, vriendinnen, biertjes, zonnetje op je kop en een goed stuk vlees. Opeens besef je dat je nog iets moet ophalen. Geen probleem. Voortaan kun je gewoon op afstand jouw vlees laten garen, de Traeger barbecue en een Apple Watch is de tofste oplossing voor barbecue fans.

Next level Traeger BBQ

Innovatiever gaat het niet worden. Met de nieuwste technologie van Traeger kun je namelijk jouw barbecue sturen door middel van een Apple Watch. De Traeger barbecue is namelijk, door middel van het WiFIRE programma, aangesloten op het internet.

Door middel van jouw smartwatch wordt jouw vlees malser dan ooit. Dit neemt wellicht wat charme af van het barbecuen en het ziet er misschien wat minder stoer uit. Toch is dit een hele toffe en handige optie waar wij wel oren naar hebben.

traeger, bbq, apple, watch
Bron: Traeger

Verschillende opties

Met deze opties kun je precies de juiste temperatuur instellen. Daarnaast kun je de maximum temperatuur instellen waardoor jouw eten nooit zal verbranden. Ook is er een warm modus: hiermee zal jouw vlees op lagere stand warm worden gehouden. Uiteraard is er ook een timer aanwezig.

De Super Smoke modus zal de fans echt lekker maken. Met deze stand zorg je dat jouw vlees een extra rokerig smaakje krijgt. De houtrook verhit het vlees met temperaturen tussen de 165 en 225 graden. Het water loopt ons nu al in de mond.

Deze toffe technologie is natuurlijk niet gratis. De smart modellen van Trager (met WiFire) kosten tussen de €799 en €1500. Op zoek naar een goedkoper model? Met deze barbecue van de Lidl kun je ook prima vlees klaar maken.