Women

De dochter van deze twee BN’ers is ondeugend op social media

toy travis social media 2
(Foto: Instagram @toytraviss)

In deze natte herfstdagen brengen we gemiddeld meer tijd op social media door dan ooit tevoren. Grote kans dat je onlangs de prachtige brunette Toy Travis de Wild bent tegengekomen. Gaat er al een belletje rinkelen?

Toy Travis is namelijk de oudste dochter van de gerenommeerde radioman en kunstenaar Ruud de Wild en actrice Tatum Dagelet. Zij belichaamt de perfecte mix van de genen van haar bekende ouders.

Toy Travis: de naam van een beroemdheid

Momenteel bevindt Toy zich in het bruisende studentenleven van Amsterdam, waar ze aan de Hogeschool van Amsterdam studeert. Haar creativiteit krijgt vleugels dankzij haar studie Creative Business, waar ze haar passie voor kunst en media combineert.

Met een groeiend aantal van meer dan 7.000 volgers op haar Instagram-account lijkt het erop dat Toy haar creatieve avontuur ook online deelt, en het is slechts een kwestie van tijd voordat dit aantal exponentieel zal toenemen. Op TikTok weet ze namelijk ook al haar volgers met uitdagende video’s te bereiken.

Als we haar Instagram mogen geloven, omarmt Toy het leven voluit. Ze geniet van een goed glas, waagt zich aan opwindende trips naar Ibiza en schittert voor de camera met een natuurlijke flair.

Deze jonge creatieveling lijkt vastbesloten om haar eigen weg te banen, en haar sociale media-presence suggereert dat ze elke kans aangrijpt om het leven te vieren.

toy-travis-social-media
(Foto: Instagram @toytraviss)

Toy’s getalenteerde familie

De appel valt niet ver van de boom, aangezien haar vader Ruud de Wild al meer dan 35 jaar zijn stempel drukt op de radiowereld en daarbuiten. Geboren en getogen in Hilversum, is Ruud een begrip in de Nederlandse media.

Tatum Dagelet, Toy’s moeder, voegt ook een artistiek tintje toe aan de familiegeschiedenis als de dochter van acteur Hans Dagelet. Zelf schittert ze ook zo nu en dan op het witte doek en speelde onder andere in Amsterdamned, Toen Was Geluk Heel Gewoon, 12 steden en 13 ongelukken en onlangs Tropenjaren.

Toy Travis de Wild belichaamt de energieke spirit van haar ouders en lijkt vastberaden om haar eigen artistieke reis te volgen, waarbij ze moeiteloos de grenzen tussen creativiteit en de geneugten van het leven verkent.