Toptracer is de meest innovatieve manier om je golf skills te verbeteren
Golf Amsteldijk Toptracer | © Tycho Müller
Life

Toptracer is de meest innovatieve manier om je golf skills te verbeteren

Heb jij al eens gegolft? Golf is de ultieme combinatie van fysieke en mentale inspanning. Daarnaast ben je altijd in de buitenlucht en kan je af en toe flink je frustratie uiten op de driving range. Omdat veel van onze volgers aangaven wel eens te golfen, of willen leren golfen, besloten wij ook een balletje te gaan slaan.

Golfen stond namelijk ook al lange tijd op onze bucketlist en door Golf Amsteldijk werden wij uitgenodigd om een balletje te komen slaan. Bij Golf Amsteldijk kun je nu op een gezellige en innovatieve manier kennis maken met het spelletje. Maak kennis met Toptracer, een next level manier van golfen en de beste manier om de koning van de baan te worden.

Toptracer- eindelijk in Nederland te spelen

Wat is Toptracer? Toptracer combineert gamification met golf. Het is geïnspireerd op het bekende TopGolf uit Amerika. Een combinatie van muziek, drankjes en golf games. Je kunt door het innovatieve systeem van Toptracer elke bal die je slaat exact meten.

Door deze technologische manier kun je veel verschillende spellen spelen en daarmee je skills verbeteren op een unieke manier. Je kunt deze games spelen met je vrienden, onder het genot van een drankje(s) en snacks. Het perfecte zaterdagavond uitje met je maten dus!

Toptracer- eindelijk in Nederland te spelen
Golf Amsteldijk Toptracer | © Tycho Müller | Tycho’s Eye Photo | www.tycho.photo

Verschillende soorten interactieve games

Op het interactieve beeldscherm kan iedereen z’n naam invoeren. Na het invoeren begint de competitie. Je kunt de volgende verschillende soorten games spelen:

  • Virtual golf: speel virtueel 18-holes op de bekendste en mooiste golf banen ter wereld. Waan je bijvoorbeeld voor eventjes op het beroemde St. Andrews. Trek hier, vooral als je nog niet zo goed bent, wel even wat uurtjes voor uit.
  • Closest to the pin: een heerlijk spel om met vrienden te spelen. Wie slaat de bal het dichtst bij de hole is de winnaar!
  • Points game: probeer de verschillende targets te raken om zoveel mogelijk punten te scoren. Heel goed spel om goed te leren mikken en je klaar te stomen voor de baan.
  • Longest drive: wie kan de bal het verste vanaf de driving range slaan?
  • What’s in my bag: dit is het spel om je clubs goed te leren kennen. Hier kun je je statistieken per club bekijken zodat je op de baan altijd weet welke je uit je tas moet pakken.
  • Go fish: een super leuk spel om met kids te spelen. De golfbal die je slaat is een hengel die je uitwerpt. Je kunt mikken op verschillende vissen, hoe groter de vis, hoe meer punten je pakt. Sla je de bal in een zone zonder vissen? Dan vang je op z’n hoogst een natte oude schoen en loop je punten mis.

Als je de Toptracer app download kun je al jouw resultaten opslaan, terugkijken, analyseren en vergelijken met je vrienden. Tof hoe een klassieke sport als golf op deze manier een nieuw jasje krijgt. Na een potje Toptracer nog honger of zin in een borrel? Na 9 holes kun je terecht bij Brasserie 10 voor heerlijke seizoensgerechten. Ook zin om Toptracer te proberen met je vrienden? Check hier voor meer info en het maken van een reservering.