Women

Voormalig topmodel Heidi Klum (50) schudt met borsten: “Dit kan echt niet”

Voormalig topmodel Heidi Klum 50 schudt voorgevel
(Foto: BSR)

Voormalig topmodel Heidi Klum weet de gemoederen wederom goed bezig te houden. De 50-jarige blondine staat erom bekend dat ze op haar social media kanalen met enige regelmaat uitdagende content deelt. Ditmaal laat de Duitse schone op een weinig verhullende video al schuddend haar voorgevel zien – en de reacties lopen ook deze keer zeer uiteen. Je bekijkt de video hieronder.

Topmodel Heidi Klum

Heidi Klum, geboren op 1 juni 1973 in Bergisch Gladbach, Duitsland, is een naam die door velen wordt geassocieerd met schoonheid en elegantie. Haar carrière begon als model en groeide al snel uit tot een erkende wereldster. Klum werd voor het eerst opgemerkt door de modellenwereld toen ze in 1992 een nationaal Duits modellenwedstrijd won. Naast haar succes op de catwalks, heeft Klum ook haar veelzijdigheid bewezen door te acteren, te ondernemen en zelfs televisie te presenteren.

Heidi Klum’s invloed reikt verder dan alleen de fashion wereld. Ze verwierf bekendheid als de gastvrouw van de populaire realityshow “Project Runway”, waarin aspirant-modeontwerpers streden om hun creatieve flair te tonen. De Duitse schone heeft ook op zakelijke vlak veel succes gehad. Zo had ze meerdere samenwerkingen met vooraanstaande mode- en schoonheidsmerken die hebben bijgedragen aan haar reputatie als een slimme onderneemster die niet bang is om nieuwe paden te bewandelen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)

Een Opmerkelijke Instagram Video

Vandaag heeft Heidi Klum weer de krantenkoppen gehaald. Dit keer met een uitdagende video die ze op haar Instagram-account heeft geplaatst. In de video is te zien hoe Klum – gekleed in slechts een bikini – haar borsten schudt aan een dinertafel tijdens haar vakantie. De video heeft al snel een golf van reacties teweeggebracht, variërend van verwondering en bewondering evenals verbazing en kritiek.

De Instagram-video van de nog altijd prachtige vrouw heeft de discussie aangewakkerd over grenzen van zelfexpressie en publiek imago voor beroemdheden. Terwijl sommigen de video prijzen als een uiting van ‘body positivity’ en zelfvertrouwen, vinden anderen het wellicht ongepast voor een voormalig topmodel met haar staat van dienst. “Dit kan echt niet”, was één van de reacties. De reacties onder haar video zijn inmiddels uitgeschakeld. Je bekijkt de beelden hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)