topgolf-las-vegas-golfen-bucket-list
Media

Bucket list topper: Uniek dagje golfen bij Topgolf in Las Vegas

Ben jij ook zo gek op het afvinken van bucket list items? Dan mag een bezoek aan Topgolf in Las Vegas zeker niet ontbreken! Deze unieke golfervaring combineert een high-tech driving range met een gezellige lounge sfeer en is een must-visit als jij een weekje naar Las Vegas gaat! Maar wat kan je precies verwachten?

Wat is Topgolf?

De naam verklapt het eigenlijk al, het is een top locatie om te golfen. Het beschikt over een buiten driving range met klimaatbeheersing, waarbij de ballen worden voorzien van een chip die de afstand en nauwkeurigheid bijhoudt. Gelukkig worden je ballen tegengehouden door een net, waardoor je niet hoeft te duiken naar golfballen! Daarnaast is er ook een ruim aanbod aan andere spellen, en kan je hier heerlijk een hapje eten, waardoor Topgolf meer is dan alleen een golfbaan.

Topgolf is zeker niet alleen voor de fanatieke golfer. Zelfs als je helemaal niet goed bent in het slaan van een balletje kan je je hier prima vermaken met vrienden. Je kunt hier ook nog eens genieten van heerlijk eten en drinken. Naast een golfbaan, heeft Topgolf zelfs een zwembad op de locatie! Het is misschien wel de perfecte plek om samen met vrienden een gezellige avond te beleven, of om juist een dagje weg te gaan en iets nieuws te proberen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Topgolf Las Vegas (@topgolflasvegas)

Goedkope bucket list activiteit

Maar hoeveel kost zo’n unieke ervaring eigenlijk? Op piektijden in het weekend betaal je ongeveer $60 per persoon, inclusief eten en drinken. Dit lijkt misschien wat duur, maar als je bedenkt dat je hier een hele dag kunt doorbrengen en kunt genieten van verschillende activiteiten, is het eigenlijk helemaal niet zo prijzig.

Wil je graag wat geld besparen? Bezoek Topgolf dan op dinsdag, wanneer je voor de helft van de prijs kunt spelen. Of ga op maandag tot en met vrijdag ’s ochtends vroeg voor Unlimited Play voor slechts $15. Zo kun je optimaal genieten van deze unieke locatie zonder dat het al te veel hoeft te kosten! Misschien dat jij dit jaar wel de Formule 1 race in Las Vegas gaat combineren met een potje golf?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Topgolf Las Vegas (@topgolflasvegas)