top lidl action aldi gadgets week 11
Tech

Top Lidl, Action en Aldi gadgets om je huis zomerklaar te maken

Zoals je weet hebben Lidl, Action en Aldi elke week weer nieuwe gadget deals, die je niet mag missen. Ook deze week is het weer feest en kun je bij de winkels terecht om onder andere je tuin zomerklaar te maken, je keuken een boost te geven en buiten alles in de gaten te houden.

1. Powerbank met draadloze oplader – Lidl

Eén van de grootste problemen van een telefoon is dat hij altijd maar bijna leeg lijkt te zijn. Lidl helpt je daar deze week mee met een 10.000 mAh powerbank met Smart Fast Charge tech. Handig aan het ding is dat je hem ook draadloos kunt gebruiken en dus niet hoeft te klungelen met een oplaadkabel.

Lidl powerbank met draadloze oplader SHOP NU VOOR 29,99

2. Kamado barbecue – Action

Je hebt vast gemerkt dat het al warmer begint te worden en misschien zelfs al warm genoeg is voor de eerste barbecue van het jaar. Valt je oude bbq uit elkaar? Geen nood, want je kunt bij Action terecht voor een Kamado barbecue met een grilloppervlak van 38 cm.

Dankzij het ventilatierooster onderaan de barbecue en bij het deksel kun je de luchttoevoer nauwkeurig bepalen. En bovenop heb je meteen ook een temperatuurmeter, zodat je dit jaar niet eindigt met een verkoolde biefstuk.

Action Kamado barbecue SHOP NU VOOR 299

3. Slim stopcontact voor buiten – Action

Slimme verlichting voor in je kamer kun je tegenwoordig volop vinden in de meest uiteenlopende winkels. Slimme buitenverlichting is aan de andere kant wat lastiger. Daar is gelukkig een makkelijk foefje voor, want Action heeft deze week een slim stopcontact voor je dat je gewoon in de tuin neer kunt zetten. Hiermee maak je je “domme” verlichting in één klap bestuurbaar via de app of je favoriete virtuele assistent.

Action slim stopcontact outdoor SHOP NU VOOR 14,95

4. Elektrische grasmaaier – Action

Voordat je in de tuin kunt hangen is het misschien handig om het één en ander eerst even aan te pakken, zoals dat gras dat nu wel erg onhandelbaar begint te worden. Bij Action kun je terecht voor een elektrische grasmaaier met een snijbreedte van 44 cm.

Je kunt aan de slag met 7 verstelbare maaihoogtes, namelijk van 20 to 70 mm. Verder komt het ding met XL-achterwielen, een snelspanhendel en een onderhoudsarme 1800 W motor.

Aldi elektrische grasmaaier SHOP NU VOOR 99,99

5. Prullenbak met sensor – Action

Zoals beloofd zijn er ook gadgets voor de keuken, die je deze week relatief goedkoop kunt scoren. Zo heeft Action een handige prullenbak voor je met een sensor. Dankzij de sensor hoef je het ding niet telkens aan te raken als je iets weg wilt gooien. Verder is de prullenbak opgedeeld in twee delen om makkelijk afval te scheiden.

Action prullenbak met sensor SHOP NU VOOR 59,99

6. Inventum heteluchtfriteuse – Aldi

Voor gezondere snacks kun je deze week bij Aldi terecht. Ze hebben namelijk een Inventum heteluchtfriteuse in de aanbieding om je snacks, vlees, vis en groenten met minder olie voor te bereiden. Het apparaat verhit je eten tot 200 graden en komt met 8 automatische programma’s.

Aldi heteluchtfriteuse SHOP NU VOOR 59,99

7. Slimme outdoor IP camera

Als laatste kun je deze week ook een handige IP camera scoren om alles buiten goed in de gaten te houden. De camera heeft een zicht van 130 graden en ook in het donker kun je alles nog bekijken tot een afstand van 10 meter. Dankzij de bijbehorende app kun je zelfs als je niet thuis bent koekeloeren wat er voor je deur gebeurt. En mocht het niet pluis zijn, kun je dubieuze bezoekers meteen ook via de interne speaker toespreken.

 

Action slimme outdoor IP camera SHOP NU VOOR 34,95

Dat was het weer voor week de gadget deals in week 11. Check ook deze goedkope Lidl, Action en Aldi tech must-haves als je na deze lijst nog niet verzadigd bent.