Life

Dit mega bedrag kost een coaching sessie bij goeroe Tony Robbins

coachingsessie life coach tony robbins
(Foto: Instagram @tonyrobbins) Tony Robbins tijdens een van zijn bekende events.

Ben je klaar om je leven te veranderen? Misschien heb je al gehoord van Tony Robbins, een van ’s werelds meest vooraanstaande life coaches. Maar hoeveel kost het om van deze transformerende coach een coachingsessie te krijgen? Wij waren ook benieuwd en zochten uit wat een sessie van Tony Robbins je echt kost!

Wat je krijgt voor je investering

Zoals bij de meeste zaken in het leven, is wat je uit een ervaring haalt vaak een directe reflectie van wat je erin investeert. En in het geval van een Tony Robbins coachingssessie is dat niet anders. De kosten van Tony Robbins ‘Results Coaching’ variëren aanzienlijk, van ongeveer 3.000 dollar tot meer dan 14.000 dollar voor een 12 maanden durend programma met 36 sessies. Omgerekend is dit tussen €2.700 en €12.700. Maar wat krijg je voor die investering?

Een Tony Robbins Results Coaching programma geeft je niet direct coaching door Tony Robbins zelf, maar door een van de 120-140 verschillende life coaches die zijn opgeleid in het programma van Tony Robbins. Tijdens de sessies helpt jouw life coach je om gebieden in je leven te identificeren waar verandering nodig is, en vervolgens om tastbare doelen te stellen en concrete actiestappen te ontwikkelen om die doelen te bereiken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tony Robbins (@tonyrobbins)

De voordelen van investeren in jezelf

Het belangrijkste voordeel van het inschrijven voor een Tony Robbins Results Coaching programma is dat je door jezelf te binden aan een life coach, mentaal, emotioneel en financieel in jezelf investeert. Dit is cruciaal, want als je daadwerkelijk iets van waarde op het spel zet om jezelf te verbeteren, is de kans groter dat je je inzet nakomt!

Een Tony Robbins life coach kan je op verschillende manieren helpen om je leven ten goede te veranderen. Je kunt betere leiderschapsvaardigheden ontwikkelen, een helderder inzicht in je leven krijgen, je fysieke gezondheid verbeteren, beter omgaan met veranderingen in je leven en de passie voor je leven opnieuw ontdekken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tony Robbins (@tonyrobbins)

Een investering in je toekomst

Tony Robbins Resultaten Coaching is niet goedkoop, maar de waarde die je uit de sessies kunt halen, maakt het de investering meer dan waard. Een Tony Robbins life coach kan je helpen om tastbare doelen te stellen en concrete stappen te ondernemen om die doelen te bereiken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tony Robbins (@tonyrobbins)