Film & Serie

Nieuw op Amazon Prime: Tom Clancy’s Without Remorse

Tom Clancy's Without Remorse

Vanaf vandaag kunnen we kijken naar de langverwachte film Tom Clancy’s Without Remorse op Amazon Prime Video. Deze nieuwe actiethriller met Michael B. Jordan (Black Panther) in de hoofdrol is eigenlijk een spin-off van de Jack Ryan-filmreeks. Without Remorse volgt het verhaal van Navy SEAL-held John Clark die verwikkeld raakt in een internationaal complot.

Tom Clancy’s Without Remorse

Without Remorse is gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Tom Clancy uit 1993 en vertelt het oorspronkelijke verhaal hoe John Clark een CIA-agent werd. Micheal B. Jordan speelt hierin de Navy SEAL John Kelly, die dus uiteindelijk gedwongen wordt om zijn identiteit te veranderen.

Wanneer een groep Russische soldaten zijn zwangere vrouw vermoordt als vergelding voor zijn rol in een geheime missie, achtervolgt John Kelly de moordenaars ten koste van alles. Door de acties van Kelly samen met een collega-SEAL en vage CIA-agent wordt een heimelijk complot onthuld.

Tom Clancy's Without Remorse

Vanaf 30 april te streamen

Naast Micheal B. Jordan (Creed) spelen onder andere Guy Pearce (Memento), Jamie Bell (Jumper) en Jodie Turner-Smith (Queen & Slim) in deze actiefilm. De cast bevat dus indrukwekkende acteurs. Bovendien is de productie geregisseerd door niemand minder dan Stefano Sollima (Gomorra: La serie).

Je kunt vanaf nu gaan ervaren op Amazon Prime Video of de actiethriller écht het begin is van een nieuwe top franchise. Hopelijk gaat Tom Clancy’s Without Remorse die belofte inlossen. Helaas zijn de eerste reviews niet al te lovend. Bekijk hieronder alvast de brute trailer van de film.