Life

5 datingtips uit films waar je iets van kunt leren

daten

Als je op date gaat met de vrouw van je dromen dan wil je wel iets leuks en origineels verzinnen. Je maakt dan meteen een goede indruk, en laat een onvergetelijke indruk achter. Het is soms moeilijk om een originele date te vinden, maar er is genoeg inspiratie om je heen. Je kunt bijvoorbeeld een hoop inspiratie opdoen uit films. Wij hebben een aantal voorbeelden op een rijtje gezet.

1. 500 days of summer

Passen jullie wel bij elkaar? Deze film heeft de ideale inspiratie voor een dat die net even wat anders is dan andere dates. Ga samen lekker naar een woonboulevard om erachter te komen of jullie dezelfde smaak hebben. Wees eerlijk in je mening, want anders werkt het niet. Dit kan uiteraard ook na een eerste date worden gedaan.

tips daten 500 days of summer

2. The Last Song

In deze film zien we Miley Cyrus en Liam Hemsworth hun diepste geheimen delen op een strand. Ga lekker op een dekentje liggen, neem een koelbox met drinken mee, en kijk naar de sterren terwijl jullie gedachten delen. Zo leren jullie elkaar tot in de kern van jullie verliefde zielen kennen, en dat is een romantische gedachte, niet?

3. Dirty Dancing tijdens het daten

Dirty Dancing kan een prima inspiratie zijn voor een leuke date. Ga samen danslessen nemen! Dat is een stuk spannender dan een simpele date in een restaurant, iets dat jullie overigens na de dansles alsnog kunnen doen. Er moet uiteraard van beide kanten wel interesse zijn in de kunst van het dansen, anders wordt het niets.

daten films dirty dancing

4. A walk to Remember

Geïnspireerd door deze film maken jullie samen een bucketlist waarin jullie dingen stoppen die jullie samen willen doen tijdens de volgende dates. Samen een bucketlist afwerken is hartstikke leuk! Verzin ze tijdens een etentje, of tijdens een andere date. Wees lekker creatief, want niet elke date hoeft in een restaurant plaats te vinden.

5. The Lucky One

Een boottochtje is altijd leuk als jullie gaan daten. je kunt diepe gesprekken voeren terwijl jullie worden omringd door de natuur. Zoek een mooie locatie uit, het liefste in de natuur. Er zijn genoeg romantische plekken te vinden waarmee jullie de iconische scène uit deze romantische film na kunnen spelen. Succes gegarandeerd.

tips daten the lucky one