Life

7 manieren om 10 keer zoveel matches te krijgen op Tinder

tinder meer matches

Als je zoekt naar de ware liefde, en het niet lukt om een date in de kroeg te scoren, dan kan datingapp Tinder uitkomst bieden. Je maakt een profiel aan, waarna je lekker in je onderbroek vanuit je luie stoel op zoek kan gaan naar een potentiële levenspartner. Maar wat als je een kromme vinger krijgt van het swipen naar rechts, en er maar geen match komt? Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet waarmee je de kans op een match vergroot.

Datingapp Tinder meest populair

Tinder is zonder twijfel de meest populaire datingapp ter wereld. Het bedrijf geeft het aantal gebruikers niet prijs, maar uit een onderzoek van de Volkskrant had in 2019 maar liefst 13 procent van de Nederlanders een Tinder-account. We zijn dus massaal op zoek naar een passionele en hartstochtelijke romance. Hoe kan het dan toch dat je nooit een match krijgt? Ook al swipe je talloze keren naar rechts?

Twijfel vooral niet aan jezelf, maar aan je tactiek. Als je je aantrekkingskracht wil vergroten dan kun je onze tips lezen die we eerder hebben gedeeld, maar dan zul je toch eerst een date moeten regelen. Dus hoe ga je ervoor zorgen dat Tinder ontploft door al die matches? Simpel, je maakt gebruik van de onderstaande tips. Daarna speel je Tinder net zo snel uit als een potje Mario Kart.

Tinder swipen

1. Een juiste profielfoto

Je profielfoto is het eerste wat mensen zien, en daar wordt je over het algemeen ook als eerste op beoordeeld. Neem de tijd en moeite voor een foto, en maak er eentje waar ook je bovenlichaam op staat. Gebruik geen filters, zodat de potentiële match niet wordt misleid.

2. Je biografie is als een openingszin

Je biografie is het eerste wat mensen lezen, dus maak er wat creatiefs van. Een beetje informatie over jezelf, een beetje humor, en een vleugje zelfspot mag allemaal. Als je maar niet te langdradig wordt, en de bio niet te zwaarmoedig maakt. Wek de interesse van de ander in positieve zin.

Tinder openingszin

3. Maak gebruik van een betaalde optie

Liefde is niet te koop, maar het kan ook geen kwaad om een klein beetje te investeren om de kans op een match te vergroten. Je kunt boosts kopen en superlikes aanschaffen. Als je goud in handen wilt hebben dan koop je een Tinder Gold abonnement.

4. Leer het algoritme van Tinder begrijpen

Het is handig om jezelf in te lezen als het gaat om het algoritme van Tinder. Er zijn websites waarop het algoritme van de datingapp wordt uitgelegd, dus maak daar vooral gebruik van. Als je weet hoe het werkt dan weet je hoe je de kans op een match kan vergroten.

tinder profiel

5. Vul je interesses in

Wederzijdse interesses vergroten de kans op een match. Als je graag boeken leest, een hond hebt, en in je vrije tijd als Spiderman op beurzen van stripboeken staat, dan is er op Tinder vast iemand die zich daarin kan vinden, en dus naar rechts swiped.

6. Wees jezelf

Het heeft een averechtse werking als je met een zonnebril op je profielfoto gaat staan. Vrouwen vallen ook niet op je sixpack, hoe trots je er ook op bent. Ze willen gewoon zien hoe je echt bent, dus geen gekke uitspattingen of stoere blikken. Just be you.

7. Wees concreet

Als je duidelijk bent in wat je zoekt dan kunnen potentiële matches daarop anticiperen. Ben je op zoek naar een serieuze relatie? Dan is het raadzaam om zoveel mogelijk van jezelf te laten zien, en dan hebben we het niet over de schwanz in je onderbroek, maar over je dagelijkse bezigheden, je hobby’s, etc.Tinder date