Media

Deze timelapse van de grooste nucleaire ijsbreker is de vetste video van de week

Deze timelapse van de grooste nucleaire ijsbreker is de vetste video van de week

Sommige video’s zijn gewoon te gruwelijk om niet te delen. Je kan met open mond kijken naar iets wat je nog nooit hebt gezien. Deze timelapse video van de Russische nucleaire ijsbreker Yamal is precies zo’n video.

De Russische ijsbrekervloot was onlangs nog in het nieuws. Dit schip is het grootste en krachtigste atoomijsbreker ter wereld. Rond 2022 zal dit bizar vette schip door het poolijs varen. Het doel van dit schip is bedragingsschepen te voorzien in de wateren van de Noordelijke IJszee. Daarnaast wordt dit Russische monster ook voor reddingsoperaties en onderzoeksexpedities gebruikt.

Het schip is zo sterk en krachtig dat niets het kan tegenhouden. De video hieronder is vorig jaar opgenomen en zal jou met open mond achterlaten. Dit is de natuur op zijn mooist. Je ziet de bizarre kou, vastgevroren schepen, ijsberen en niet te vergeten het noorderlicht.

Bekijk de video ‘The Icebreaker’ hieronder en geniet van de schitterende beelden. Als de video het niet doet kun je het beste even jouw adblocker uitzetten. Enjoy! :)