Whisky_verkoudheid
Food & Drinks

Tijdens Whisky Tasting Festival proef jij de beste whiskeys voor een schijntje

We zitten nog midden in de winter maar we dromen al een beetje weg als we denken aan de komende zomer. En dan met name als we denken aan Whisky Tasting Festival, een waar feestje voor de fijnproever. Voor de vijfde keer op jaar wordt dit festival in Nederland georganiseerd en voor tickets moet je er altijd snel bij zijn, daarom is dit dan ook onze onze tip van de dag.

Op Whisky Tasting Festival (idd WTF)kun je honderden verschillende top whisky’s proeven en kopen. Elk jaar is het super snel uitverkocht dus we raden je aan er snel bij te zijn. Dit jaar gelukkig met een nog grotere locatie dan vorig jaar: de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Zaterdag 19 staat dit grote gebeuren op de planning, pak je agenda er dus alvast maar bij. Zorg ook dat je met OV komt of een chauffeur meeneemt, bij dit festival wil je namelijk zeker niet de BOB zijn. Naast Whisky kun je ook mooie gin’s, rum en jenever proeven.

Ook zijn er verschillende tours waar je je voor kunt inschrijven. Tijdens deze tours krijg je een masterclass waarbij je enorm veel info krijgt die je later mee kan nemen tijdens de tastings. Ben jij een fijnproever die ook van sigaren houdt? Er is een speciale plek ingericht waar je de beste sigaar kunt roken die het beste past bij jouw whisky of rum. Neem een kijkje op de site van Whisky Tasting Festival voor meer info!