tiger king 2 netflix
Film & Serie

Tiger King 2 staat nu op Netflix

De meest bizarre documentaire-serie ooit heeft een tweede deel: Tiger King 2. Joe Exotic en aartsrivaal Caroline Baskin zijn terug met nieuwe bizarre avonturen. Na het absurde eerste seizoen schreeuwden de fans om een tweede deel. Vanaf vandaag is Tiger King 2 te zien op Netflix.

Tiger King 2: Joe Exotic en Caroline Baskin

We zijn natuurlijk meteen benieuwd of het tweede seizoen alle gekte van het eerste seizoen kan overtreffen. Na de trailer was Caroline Baskin in ieder geval razend. De show representeerde volgens haar niet ‘de waarheid’ en ze viel Netflix publiekelijk aan. Dit belooft in onze ogen veel goeds.

Volgens de trailer zal dit seizoen nog gekker worden dan het eerste seizoen, iets wat ons bijna onmogelijk lijkt. Joe Exotic zit nog in de bajes, maar heeft alsnog wilde plannen. Hij wil namelijk een datingshow beginnen, waarbij alle mannen (zowel homo-alsheteroseksuele) een date met Ome Joe mogen hebben.

tiger king 2 netflix joe exotic

De avonturen en ongeluk van Joe Exotic

Joe is in dit seizoen vooral wanhopig. Hij is bang om nooit meer uit de gevangenis te komen. In ruil voor strafvermindering getuigt hij tegen andere dierenfokkers. Hij is zelfs bereid om hierin samen te werken met zijn aartsrivaal, Caroline Baskin. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Daarnaast duikt Netflix dit seizoen nog een keer in de bijzonder verdwijning van de ex-man van Caroline Baskin. Dit, en nog veel meer, is al genoeg reden om Tiger King 2 te bingewatchen. Hieronder kun je alvast genieten van de trailer: