tiger king 2
Film & Serie

Tiger King 2 zal later dit jaar nog uitkomen op Netflix

Kort na de release in 2020 werd Tiger King, een documentaireserie over de bizarre wereld van het fokken van grote katten in de VS, al snel een begrip voor iedereen om de beginnende pandemie door te komen. De schokkende serie liet ons het leven zien van Joe Exotic. Inmiddels heeft Netflix aangekondigd dat er een Tiger King 2 aan staat te komen.

Tiger King 2

Hoewel de streamingdienst nog niet veel details heeft vrijgegeven over het nieuwe seizoen, weten we wel dat het tweede deel van de show dit jaar nog in première zal gaan. De aankondiging werd gedaan in navolging van de bekendmaking van een reeks nieuwe crime-series.

Hier horen onder andere titels als The Tinder Swindler en Trust No One: The Hunt for the Crypto King bij. Naar verluidt zullen bovenstaande titels in 2022 verschijnen. Onderstaande video geeft alvast een korte blik op elke nieuwe crime show die gaat verschijnen.

Het gedeelde van Tiger King 2 bevat een shot van Joe Exotic die pratend vanuit de gevangenis zijn verhaal lijkt te doen. Zijn aartsrivaal Carole Baskin en Jeff Lowe verschijnen ook in de video. Toch blijft nog onduidelijk waar het tweede seizoen precies over gaat. Als het net zo goed wordt als Tiger King kunnen wij in ieder geval niet wachten.

Films en Series op Netflix

Elke maand komen er genoeg titels uit op Netflix om je vingers bij af te likken. Zo bleek de Zuid-Koreaanse serie Squid Game al een groot succes te zijn op de streamingdienst. Als je echter meer op zoek bent naar een goede film, hebben we ook een lijst van Netflix films in oktober.

Of je kunt al onze andere lijstjes bekijken: