thuiswerk, suit , urban, bozz
Style

Thuiswerk suit is perfect voor jouw zoom-meetings

Thuiswerken is er de laatste maanden langzaam ingeslopen. Zoom-meetings is het nieuwe vergaderen en de joggingbroek is de nieuwe pantalon. Tijdens een videocall bedachten we ons laatst “het gaat alleen om de bovenkant” en zo werd het thuiswerk suit geboren. Urban Bozz bedacht het ultieme pak voor thuiswerkers.

Thuiswerk suit is het nieuwe normaal

De werkdagen bestaan het afgelopen jaar uit Zoom-meetings en Team-vergaderingen. Daarbij zie je natuurlijk alleen de bovenkant van jouw outfit. Vanaf nu werk jij vanuit huis, op een comfortabele manier, als een echte vintage baas. Urban Bozz maakt hele toffe vintage outfits die veel weg hebben van de Peaky Blinders stijl.

Het bedrijf uit Breda heeft een hele toffe balans gevonden tussen klassiek en nieuw. Denk aan vintage colberts gecombineerd met een ouderwets onderbroekje met een ruime gulp en korte pijpjes, beetje in de stijl die jouw opa waarschijnlijk droeg. Super comfortabel en stijlvol voor de zoom-meetings.

thuiswerk, outfit, colbert

Peaky blinders stijl

De jasjes zijn gemaakt van originele tweed en te bestellen in veel verschillende kleuren en patronen. Zo heb je dus jouw eigen peaky blinders stijltje. We komen binnenkort in de Roaring Twenties 2.0 terecht en daar past deze outfit natuurlijk perfect bij.

Onder de indruk? Check alle verschillende stijlen van Urban Bozz en kleed jezelf als een eindbaas. Bijpassend kapsel aanmeten tijdens corona? Check hier hoe je zelf jouw haar kunt opscheren.