Film & Serie

Thor Love And Thunder trailer is zojuist verschenen

thor love and thunder

De teaser-trailer van Thor Love and Thunder is officieel verschenen, en het ziet er op z’n zachts gezegd veelbelovend uit. Het lijkt erop alsof Marvel Studios zichzelf wederom overtroffen heeft. De trailer neemt ons mee naar een speciale plek in het Marvel Cinematic Universe en geeft hints over wat de Avenger te wachten staat.

Thor Love And Thunder

Thor is terug. In de trailer die gister is verschenen zien we een glimp van wat er met de Asgardian Avenger is gebeurd na de laatste Avengers: Endgame film uit 2019. Helaas moeten we nog wel even geduld hebben. De film zal namelijk 8 juli pas in de bioscoop verschijnen

De trailer is ingesteld op het nummer Sweet Child O’ Mine van Guns N’ Roses uit 1987, en laat zien dat Thor weer in vorm komt na zijn wat een wat ongezonde fase in Endgame. Ook zien we dat de Guardians of the Galaxy een prominente rol gaan spelen in de film. Raak je al een beetje enthousiast?

thor love and thunder

Cast van Thor Love And Thunder

Er is inderdaad veel om enthousiast over te raken, niet in de laatste plaats vanwege de terugkeer van een aantal fan favorieten, waaronder Natalie Portman als Jane Foster, die voor het eerst sinds Thor: The Dark World in de franchise te zien is. Maar er zijn nog meer personages om enthousiast over te raken.

Andere bekende gezichten zijn Tessa Thompson als Asgardian King Valkyrie, en Chris Pratt als Peter Quill, om er maar een paar te noemen. De cast wordt aangevuld met Russel Crowe als Zeus en Christian Bale als Gorr the God Butcher. Om nog maar niet te spreken over (natuurlijk) Chris Hemsworth, die voor de vierde keer de rol van Thor op zich neemt.

De beste opkomende Films & Series

Als groot fans van alles wat met Marvel te maken heeft, mag de nieuwste Thor film natuurlijk niet ontbreken. 8 juli duurt natuurlijk nog wel even. Tot die tijd kan je ook eens één van onze andere artikelen lezen om op de hoogte te blijven van de nieuwste kijktips of opkomende films en series: