the witcher seizoen 2
Film & Serie

Netflix The Witcher seizoen 2 dropt bloedstollende trailer

De nieuwste trailer van The Witcher seizoen 2 is uitgekomen, en het we konden niet blijer zijn. We kunnen in het tweede seizoen van de Netflix serie uitkijken naar nog veel meer actie met Geralt of Rivia. Ook mogen we weer uitkijken naar een rijtje fantastische nieuwe monsters.

The Witcher seizoen 2

Laten we beginnen bij de synopsis van de film. Die luidt als volgt: “Ervan overtuigd dat Yennefers leven verloren is gegaan in de Battle of Sodden, brengt Geralt of Rivia prinses Cirilla naar de veiligste plek die hij kent, zijn ouderlijk huis van Kaer Morhen.”

“Terwijl de koningen, elven, mensen en demonen van het continent buiten de muren voor suprematie leven, moet hij het meisje beschermen tegen iets veel gevaarlijkers: de mysterieuze kracht die ze van binnen bezit.” En daar is geen woord aan gelogen. Henry Cavill, Freya Allen, Joey Batey en Anya Chalotra zijn vanaf 17 december 2021 weer te bewonderen op ons beeldscherm.

the witcher seizoen 2

The Witcher

Naast de actie en al het bloedvergieten wat we gewend zijn van The Witcher, zal er naar alle waarschijnlijkheid ook een meer tedere kant aan het verhaal zitten. Geralt neemt namelijk een vaderlijke rol op zich tegenover prinses Cirilla. We zullen moeten afwachten hoe dit uiteindelijk uit gaat pakken.

Het tweede seizoen zal naar verwachting doorgaan waar het eerste was gebleven. Ook lijkt er een einde te zijn gekomen aan de enorme hoeveelheid tijdsprongen en flashbacks. Dit was het grootste kritiekpunt van fans van het eerste seizoen. Helaas moeten we nog tot 17 december wachten om erachter te komen wat seizoen twee ons gaat brengen.

Netflix Series

We snappen dat het lastig is om nog zo lang te moeten wachten op The Witcher seizoen 2. Tot die tijd is er echter genoeg te beleven op onze favoriete streamingdienst. Ben je bijvoorbeeld fan van stand-up comedy? Dan is de nieuwste show van Dave Chappelle misschien wel iets voor je.

Of je kunt één van onze andere lijstjes bekijken. Keuze genoeg: