Media

The Weeknd totaal onherkenbaar in The Godfather Halloween kostuum

the weeknd halloween

The Weeknd heeft officieel gewonnen van Halloween nadat hij zichzelf had verkleed als Marlon Brando’s The Godfather. Sommige mensen doen minimale moeite als het gaat om kostuums. De Canadese zanger hoort echter niet bij deze groep en doet het in stijl.

The Weeknd Halloween kostuum

The Weeknd heeft natuurlijk het voordeel van make-up meesterbreinen die hem helpen zich voor te bereiden – dit jaar deed hij ze duidelijk een aanbod dat ze niet konden weigeren. De maker van Blinding Lights, echte naam Abel Makkonen Tesfaye, onthulde zijn Halloween-inspanning op Twitter.

Dit deed hij verkleed als Don Vito Corleone uit The Godfather, oorspronkelijk tot leven gebracht door Marlon Brando. ‘De don komt eraan’, schreef hij bij de foto’s, die inmiddels meer dan 80.000 likes hebben gekregen. Daarmee zet de zanger een trend door die al een aantal jaar duurt.

Koning en koningin van Halloween

The Weeknd rommelt nooit aan tijdens Halloween: vorig jaar verkleedde hij zich als The Nutty Professor. Een ander jaar zag hij er onherkenbaar uit als de Joker, gespeeld door Jack Nicholson. In 2018 verkleedde hij zich, samen met Bella Hadid, als Beetlejuice. Dit krijg je als bekende sterren tijd over hebben.

En daarmee mag hij zich in hetzelfde rijtje plaatsen als Heidi Klum, die door velen wordt gezien als de koningin van Halloween. Laatstgenoemde is alles behalve vies van een verkleedpartijtje. Ieder jaar weet het topmodel alle ogen op zich te richten met de meest uiteenlopende kostuums.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Weeknd (@theweeknd)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)