The Walking Dead fans opgelet! Trailer seizoen 9 belooft weer goeds!

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Fans van de serie The Walking Dead kunnen hun hart weer ophalen in het naseizoen van 2018. Vanaf dinsdag 9 oktober is seizoen 9 namelijk op de buis en afgaande op onderstaande trailer belooft het de nodige spektakel!

Voor de diehard fans is er wellicht ook wat minder goed nieuws. Hoofdrolspeler Andrew Lincoln, die in de serie de rol van Rick speelt, kondigde op Comic-Con aan dat hij officieel uit de serie stapt.

Er wordt al stevig gespeculeerd welk personage in de serie na seizoen 9 het leiderschap van Rick overneemt. Zover is het gelukkig nog niet, want vooralsnog is Andrew Lincoln komende seizoen gewoon nog in The Walking Dead te zien.

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...