Netflix

The Umbrella Academy seizoen 3 nu te bekijken op Netflix

the umbrella academy seizoen 3

Ga er maar vast voor klaar zitten, want The Umbrella Academy seizoen 3 is over minder dan vierentwintig uur te zien op Netflix. De serie wordt exclusief op Netflix gelanceerd op woensdag 22 juni. Het is één van de betere superhelden-series die op de streamingdienst te vinden is.

The Umbrella Academy seizoen 3

Het is al een tijdje bevestigd dat Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Elliot Page, Aiden Gallagher en Justin H. Min hun rollen als broers en zussen weer op zich zullen nemen. Ook zullen er een aantal nieuwe castleden worden toegevoegd.

En over die nieuwe castleden gesproken – aan het einde van het tweede seizoen werden deze al min of meer geïntroduceerd als de ‘Sparrow Academy”, een nieuwe groep superhelden gevormd door een nog levende Reginald in een alternatief universum waarin onze helden nu leven.

the umbrella academy seizoen 3

Nieuwe castleden

Zo speelt Justin Cornwell Marcus, de leider van de Sparrows die het gezin onder controle houdt, terwijl Britney Oldford Fei een eenzame misantroop speelt die meestal de slimste persoon in de kamer is. Jake Epstein is Alphonso, gewapend met een goed gevoel voor humor. Genesis Rodriguez is de dromer Sloane.

Als we naar de trailer kijken van het nieuwe seizoen lijkt het erop alsof The Umbrella Academy het concept van rivaliteit tussen broers en zussen naar een hoger niveau tilt. De trailer geeft ons onze eerste echte blik op The Sparrow Academy, en vertelt ons wat we kunnen verwachten van het nieuwe seizoen.

Nieuwe films en series op Netflix

De hoeveelheid films en series die dagelijks op alle streamingdiensten verschijnen zijn bijna teveel om bij te houden. Gelukkig voor jou schrijven wij hier bijna dagelijks over. Om hierover op de hoogte te blijven hoef je dus alleen maar onze website in de gaten te houden.

Of je kan één van deze artikelen eens lezen: