the suicide squat
Film & Serie

Nieuwste ‘The Suicide Squad’ film is alles waar je als kijker op hoopt

De recensies van de film The Suicide Squad zijn buitengewoon positief gebleken, waarbij critici de film prijzen om zijn actie, invalshoek en humoristische personages. Waar het eerste deel van de film uit 2016 zwaar tekort schoot, lijkt het erop alsof de nieuwste film aan alle verwachtingen voldoet. Als bewonderaars van films en series mochten we je deze natuurlijk niet onthouden.

The Suicide Squad

Tot nu toe zijn de recensies van The Suicide Squad positief geweest. In navolging van Suicide Squad uit 2016, is de film van Gunn geen volledige reboot, of een vervolg, maar in plaats daarvan zijn eigen unieke verhaal dat toevallig een aantal terugkerende personages en acteurs heeft. Met deze film lijkt DC de strijd aan te willen gaan met Disney Marvel.

Afgezien van het verhaal en de personages, is een belangrijke manier waarop The Suicide Squad zich heeft onderscheiden van zijn opvolger – en vele andere DC-films – de positieve recensies. Het DC-universum heeft de afgelopen jaren nogal te lijden gehad onder de negatieve reacties over de films die ze uit hebben gebracht. Met The Suicide Squad lijkt dit voorbij te zijn.

Lovende Recensies

Op het moment van schrijven heeft de film een rating van 92% op Rotten Tomatoes uit 254 recensies, waarvan er slechts een handvol als “slecht” worden beschouwd. De recensies spreken over Gunns capaciteiten als schrijver en regisseur. Hij is volgens fans in staat om een grote actiefilm te maken met geweldige, humoristische personages.

In de trailer zie je acteur Idris Elba die een van hoofdrolspelers speelt. Ook is de Australische actrice Margot Robbie weer van de partij, die de rol van Harley Quinn nogmaals op zich neemt. Margot Robbie is een van de weinige Suicide Squad-acteurs die terugkeert voor het vervolg. De film is 5 augustus uitgekomen in Nederland, dus aarzel niet en ga deze geweldige film snel kijken!