the sinner seizoen 4
Film & Serie

The Sinner seizoen 4 is uit – overtreft wederom met een geweldig verhaal

Netflix-misdaaddrama The Sinner is na lange tijd wachten eindelijk weer terug op onze beeldschermen. Detective Harry Ambrose heeft in de afgelopen drie seizoenen al heel wat duistere zaken opgelost, en in het vierde seizoen doet hij wederom waar hij goed in is – het oplossen van een zaak.

The Sinner

Vijf jaar geleden debuteerde The Sinner op Netflix, met het eerste seizoen waarin er een rol was weggelegd voor actrice Jessica Biel. Dat was het moment waarop kijkers verliefd zijn geworden op dit misdaaddrama, en wij kunnen begrijpen waarom. Toch hebben we even moeten wachten op het vierde, en tevens laatste seizoen.

Inmiddels is het meer dan anderhalf jaar geleden dat het derde seizoen van de hitserie uitkwam op Netflix. Fans over de hele wereld waren razend enthousiast met de komst van het vierde seizoen, en ze zijn alles behalve teleurgesteld. De serie lijkt meer te zijn veranderd in een mysterie dan in een echte crime-serie.

De synopsis van de film is: “Ambrose, die inmiddels met pensioen is, reist naar het noorden van Maine om te herstellen van de vorige zaak. Er is daar een tragedie waarbij de dochter van een prominente familie is betrokken, en hij wordt ingeschakeld om te helpen bij het onderzoek.”

The Sinner seizoen 4

Harry Ambrose en zijn vriendin Sonya bezoeken Clark Harbor voor vakantie. Ambrose is inmiddels een gepensioneerde agent, maar is nog niet helemaal hersteld van alles wat hij in het derde seizoen heeft meegemaakt. Het stel vermaakt zich op het eiland. Aan de kust ontmoet Harry een meisje genaamd Percy.

Zijn vakantie wordt echter verpest als hij ’s avonds gaat wandelen. Ambrose ziet dat Percy ruzie aan het maken is met iemand, waarna ze richting de zee loopt. Als hij haar besluit te volgen, ziet hij tot zijn verbazing dat Percy een einde aan haar leven maakt door de zee in te springen.

Bekijk hier de trailer van The Sinner seizoen 4: