the silent sea netflix koreaans
Film & Serie

The Silent Sea is een Koreaanse Netflix-serie vol Squid Game sterren

Na het mega succes van Squid Game zijn films en series uit Zuid-Korea een stuk populairder geworden. Een opvolger van de hitserie zou wel eens The Silent Sea kunnen worden. Deze sciencefiction-serie heeft een veelbelovende trailer en Squid Game-acteur Gong Yoo weten te strikken.

The Silent Sea: Koreaanse SciFi

Netflix deelde eerder al een veelbelovende trailer waarin je een aantal bekende gezichten voorbij ziet komen. Denk aan Squid Game-acteur Gong Yoo. In deze monsterhit speelde hij de recruiter in het metrostation. Je kunt Yoo daarnaast ook kennen van de sciencefiction-film Seo Bok. Deze film, over een menselijke kloon, is een echte aanrader voor SciFi-fans.

In de nieuwe serie The Silent Sea speelt Gong Yoo de hoofdrol. Hij is namelijk de expeditieleider van een ruimtemissie met slechts een kans op overleven van 10 proces. Deze maanmissie moet in 24 uur gefixt zijn. De leden van de expeditie zijn op zoek naar verschillende monsters en sporen uit een verlaten onderzoeksfaciliteit. Tijdens de missie ontdekken ze meerdere grote geheimen.

the silent sea netflix serie

Zuid-Koreaanse stijl

Naast Gong Yoo speelt ook Heo Sung-tae, deelnemer 101 in Squid Game, in deze serie. Ook Bae Doona, Lee Joon en Lee Moo-saeng. Als je diep in de Koreaanse game zit zul je deze namen waarschijnlijk wel herkennen.

Zoals de meeste Koreaanse films en series staan gruwelijke moorden ook centraal. Zonder te spoilen durven we je te verzekeren dat er meerdere crewleden sterven om mysterieuze redenen. Deze serie staat vanaf 24 december op Netflix. Tot die tijd moet je het doen met de trailer hieronder: