The Mandalorian Seizoen 3, Disney+
Film & Serie

The Mandalorian seizoen 3: Disney Plus dropt releasedatum

Goed nieuws voor de fans: de releasedatum van The Mandalorian seizoen 3 is onthuld door Disney Plus. Recent is namelijk bekendgemaakt wanneer de populaire Star Wars-serie wordt opgenomen. En dat is sneller dan je denkt! Het tweede seizoen eindigde met meerdere bloedstollende cliffhangers. Naar verwachting gaat de nieuwe reeks afleveringen ergens in het voorjaar van 2022 van start op de Amerikaanse streamingdienst.

The Mandalorian Seizoen 3

Het tweede seizoen eindigde met een aantal veelbelovende cliffhangers. De kleine Baby Yoda vertrok met Luke Skywalker naar zijn nieuwe Jedi-tempel. Daarnaast kreeg Mando (Pedro Pascal) per ongeluk de Darksaber in handen, terwijl zijn bondgenoot Bo-Katan (Katee Sackhoff) hier enorm van baalt.

De eerste live-action serie van Star Wars volgt de avonturen van een eenzame premiejager (Din Djarin) in de verste uithoeken van het sterrenstelsel. De maker van de hitserie is niemand minder dan Jon Favreau (Iron Man). Nu zijn de eerste twee seizoenen te bewonderen op Disney Plus.

The Mandalorian Seizoen 3

Sterrencast en meer

Het grootste deel van de huidige cast zal naar verluidt ook in het derde seizoen te zien zijn. Wat Boba Fett (Temuera Morrison) en Ming-Na Wen (Fennec Shand) betreft, is de toekomst minder zeker. Zij krijgen namelijk een eigen serie, The Book of Boba Fett, die vanaf december 2021 te zien is.

We zullen zonder enige twijfel ook veel nieuwe gezichten zien, maar voor nu kunnen we daar eerlijk gezegd nog niets over zeggen. De makers van The Mandalorian seizoen 3 weten het castingproces goed geheim te houden. Hopelijk is het nieuwe seizoen vanaf het voorjaar van 2022 te streamen.

The Mandalorian Seizoen 3