the man from toronto
Netflix

The Man from Toronto op Netflix – kijken of skippen?

The Man from Toronto gaat over een doodnormale man uit een klein stadje (Kevin Hart), die wordt aangezien als een professionele huurmoordenaar (Woody Harrelson). Hoewel het misschien geen film is die de geschiedenisboeken in zal gaan, is het een welkome toevoeging aan het genre actiekomedies.

The Man from Toronto op Netflix

Teddy (Kevin Hart) wordt binnenkort werkloos, en is vastbesloten om de volgende workout-sensatie te lanceren. Zijn elastische weerstand riem TeddyBand – een van zijn zinloze uitvindingen – doet niets anders dan hem in het gezicht slaan, net als de onbetrouwbare optrek-stang die hij heeft ontworpen.

Wat krijg je als iemand die zo onbekwaam is wordt aangezien voor een notoire huurmoordenaar? Een grote puinhoop natuurlijk. En dat is precies waar The Man from Toronto om draait. Als we kijken naar het komische effect van de film wordt de spijker op zijn kop geslagen.

The Man from Toronto – kijken of skippen?

Als kijker wordt je getrakteerd op alles wat zo leuk is aan Kevin Hart. De zelfspot, de grappen over zijn lengte, de tirades en zijn reacties op dreigend lichamelijk letsel. Deze scenario’s worden halverwege de film misschien een beetje repetitief en hadden wat beter uitgewerkt kunnen worden.

Toch zijn de makers ervan erin geslaagd om een film te produceren die vermakelijk is om te kijken, en waar wij vaak genoeg om hebben moeten lachen. Oorspronkelijk was de film gemaakt om te laten zien in bioscopen, maar door de pandemie is het nu uitgebracht op Netflix. Hebben wij even geluk. Daarom zeggen wij: kijken!

the man from toronto

Films en series op Netflix

Deze week komen er gigantisch veel nieuwe films en series uit op onze favoriete streamingdienst. Man Vs. Bee is vanaf vandaag bijvoorbeeld te zien, en gister kwam het derde seizoen van The Umbrella Academy uit. Genoeg om te bekijken dus. Je kan ook eens één van deze artikelen lezen: