Film & Serie

Nieuwe beelden gedeeld van The Lord of the Rings The Rings of Power

The Lord of the Rings The Rings of Power

Fans van één van de meest legendarische trilogieën zijn al tijden aan het wachten op The Lord of the Rings The Rings of Power. Een aantal maanden geleden werden de eerste beelden, maar ook de releasedatum bekendgemaakt. Sindsdien duiken er steeds meer beelden op.

The Lord of the Rings The Rings of Power

Afgelopen februari werden de eerste beelden van de serie laten zien op de Vanity Fair. We kregen hierbij een eerste indruk van de langverwachte serie. Dit keer is het de beurt aan Empire Magazine, die twee exclusieve shots in handen heeft van de duurste serie ooit gemaakt.

Op de foto’s zien we onder andere Lenny Henry als zijn personage ‘Harfoot’ Sadoc Burrows. In het bijbehorende interview vertelde seriemaker JD Payne dat de planning voor de komende vijf seizoenen al klaar staat. Dan hebben we het niet alleen over de grote lijnen. De hele serie lijkt al uitgeplant te staan.

Releasedatum The Rings of Power

Hoewel de releasedatum (2 september 20222) al bekend is gemaakt in augustus 2021, hebben we lang moeten wachten op de eerste beelden. Voor degenen die nog geen duidelijk beeld hebben over waar de serie precies over gaat – Schrijvers J.D. Payne en Patrick McKay zeiden onlangs in een interview met Variety:

The Lord of the Rings The Rings of Power verenigt alle belangrijke verhalen van de ‘Second Age’ van Middle-Earth: het smeden van de ringen, de opkomst van Sauron, het epische verhaal van Númenor en de laatste alliantie van elfen en mensen.” Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Houdt onze website dan goed in de gaten.

Films en series op Amazon Prime

September duurt natuurlijk nog wel even. Tot die tijd is er echter heel veel meer te bekijken op Amazon Prime. Wij schrijven regelmatig over de beste films en series die uit gaan komen op de streamingdienst. Lees daarom ook eens één van deze artikelen: