The Lincoln Lawyer
Film & Serie

The Lincoln Lawyer vanaf nu te zien op Netflix

Het is inmiddels meer dan 10 jaar geleden dat The Lincoln Lawyer in de bioscoop debuteerde. Nu, tien jaar later, zullen fans van Michael Connelly’s misdaaddrama het verhaal opnieuw zien ontvouwen op Netflix, maar dan in een gloednieuwe serie. Dit is wat je moet weten:

Remake The Lincoln Lawyer

De serie was oorspronkelijk bedoeld voor CBS, maar werd tot grote spijt van alle fans geannuleerd. We kregen voor het eerst te horen dat Netflix de productie op zich zou nemen in 2020. In januari 2021 zei Netflix over de nieuwe serie: “De mysterieuze bogen die fans kennen in combinatie met luchtige humor”.

Michael Connelly zei erover: “Ik ben verheugd om Netflix ons ​​thuis te noemen. Ik ben verheugd om dit rijke, gelaagde verhaal vol intrigerende personages en mysteries te laten zien aan miljoenen kijkers – zowel oude als nieuwe fans – over de hele wereld.”

The Lincoln Lawyer

The Lincoln Lawyer

Dit is wat je van het verhaal kunt verwachten als je nog nooit The Lincoln Lawyer hebt bekeken: “Het ziet er eindelijk goed uit voor advocaat Mickey Haller. Na twee jaar verkeerde afslagen is Haller terug in de rechtszaal. Wanneer Hollywood-advocaat Jerry Vincent wordt vermoord, erft Haller zijn grootste zaak tot nu toe:’

‘De verdediging van Walter Elliott, een prominente studiomanager die ervan wordt beschuldigd zijn vrouw en haar minnaar te hebben vermoord. Maar terwijl Haller zich voorbereidt op de zaak die hem in de grote tijd zou kunnen lanceren, ontdekt hij dat Vincents moordenaar hem de volgende keer zal komen halen.’

‘Vastbesloten om Vincents moordenaar te vinden, is hij er niet tegen om Haller als lokaas te gebruiken. Maar naarmate het gevaar toeneemt en de inzet toeneemt, realiseren deze twee eenlingen zich dat hun enige keuze is om samen te werken.”

Lees ook eens één van deze artikelen: