the last of us serie
Film & Serie

Langverwachte ‘The Last Of Us’ serie lekt allereerste beelden

Videogameontwikkelaar Naughty Dog heeft het allereerste beeld vrijgegeven van de langverwachte tv-serie van The Last of Us. Videogame liefhebbers onder ons zullen precies weten waar we het over hebben. De aankomende HBO serie van de gelijknamige game is een titel waar fans al lange tijd naar uitkijken.

The Last Of Us

Het originele verhaal van de game die in 2013 werd uitgebracht gaat over een uitbraak van een zeldzaam virus. Iedereen die ermee besmet raakt verandert in een hondsdolle bloeddorstige moordenaar. In het verhaal volg je Joël, een geharde overlever, en Ellie, een jong meisje die immuun blijkt te zijn voor het virus.

In een wanhopige poging om de mensheid te redden moet het dna van Ellie onderzocht worden. Joël helpt haar in deze reis. Joël, die al het een en ander weet over zichzelf in leven houden, moet Ellie buiten de gevarenzone krijgen omdat men denkt dat zij de sleutel zou kunnen zijn tot een remedie voor de pandemie die de wereld vernietigde.

the last of us serie

Sterrencast

Kijkende naar de hoofdrolspelers in deze nieuwe HBO serie kunnen wij niet wachten. Pedro Pascal (The Mandalorian) en Bella Ramsey (Game of Thrones) zullen de hoofdrollen spelen als Joel en Ellie. De afbeelding die op sociale media is gedeeld, toont het paar dat uitkijkt op een open veld met een klein vliegtuig dat in de heuvel boven hen is neergestort.

Hoewel de informatie die we tot op heden hebben gekregen heel karig is, is het echter wel genoeg om fans razend enthousiast te maken. Producent Craig Mazin, die onder andere de hitserie Tsjernobyl heeft geproduceerd, heeft zijn tanden in deze serie gezet. Jammer genoeg is nog niet bekend wanneer de serie zal uitkomen, maar we houden je op de hoogte!

Of liever nu iets om te kijken? Check dan vooral deze lijst: