The Irishman is vanaf vandaag op Netflix te bekijken
Film & Serie

The Irishman is vanaf vandaag op Netflix te bekijken

Martin Scorsese is een van de meest legendarische regisseurs ooit. Als hij een film uitbrengt gaan we er altijd even goed voor zitten. Vanaf vandaag is zijn nieuwe film The Irishman verschenen op Netflix. Best wel uniek aangezien de film momenteel nog steeds in de bios draait. Als jij nog niks te doen hebt vanavond is dit een film om van te genieten, de kritieken zijn namelijk lofend. Trek er wel eventjes voor uit, de film duurt 3,5 uur.

The Irishman gaat over de Iers-Amerikaanse Frank (Robert de Niro) en zijn verleden uit de Tweede Wereldoorlog en hoe hij daarna een grote rol speelde in de maffia van Pennsylvania. Hij speelt de hoofdrol samen met Al Pacino. De twee hebben al meerdere geweldige films samen gespeeld en dit belooft ook een klassieker te worden.

Ook een andere favorieten van Scorseses spelen een rol in de film, Harvey Keitel, Anna Paguin en Bobby Cannavale. De trailer lijkt een Goodfellas sfeer te hebben. Als het ook maar in de buurt komt van The Goodfellas zal het een nieuwe klassieker worden. Bekijk hieronder alvast de trailer om in de stemming te komen: