the harder they fall netflix
Film & Serie

The Harder They Fall wordt nu al ‘een van de beste Netflix films ooit’ genoemd

Idris Elba’s gewelddadige nieuwe film ‘The Harder They Fall’ is nog maar een paar weken uit, maar wordt nu al geprezen als een van de beste films van dit jaar. Sommige enthousiaste kijkers noemen het zelfs ‘de beste Netflix film ooit.’

The Harder They Fall

In deze bloederige nieuwe western schittert Jonathan Majors als outlaw Nat Love die ‘samenwerkt met zijn bende om Rufus Black neer te halen,’ een meedogenloze crimineel gespeeld door Idris Elba. De laatstgenoemde acteur wordt geprezen door zijn rol als bad guy.

De synopsis van de film zegt het volgende: “Dit is niet de western van je opa! Jonathan Majors, Idris Elba, Zazie Beetz, Regina King, Delroy Lindo, LaKeith Stanfield, RJ Cyler, Edi Gathegi, Danielle Deadwyler en Deon Cole spelen in deze spannende rit vol actie die nieuw bloed in het oude westen injecteert.

Veelgeprezen

The Harder They Fall is geregisseerd door Jeymes Samuel en geproduceerd door Shawn ‘Jay Z’ Carter James Lassiter, Jeymes Samuel en Lawrence Bender. Op Rotten Tomatoes krijgt de film zelfs een publieksscore van 87%. Film criticaster Joshua Robinson van Thrillist schreef in zijn recensie:

“Het is een ensemble waar fans van shows als Atlanta, Watchmen en Lovecraft Country over zouden schuimbekken, en elke betrokken acteur en actrice begreep de opdracht absoluut, waardoor The Harder They Fall een ongelooflijke film is van begin tot einde. finish.”

the harder they fall netflix

Netflix hits

Het afgelopen jaar heeft de streamingdienst een tal van goede films op de mat weten te leggen, en The Harder They Fall is daar geen uitzondering op. Deze film mag zich op het gebied van populariteit in hetzelfde rijtje scharen als The Power Of The Dog en en Bruised, waar Oscarwinnaar Halle Berry de hoofdrol in vertolkt.

Je kan ook een van onze andere lijstjes bekijken voor meer inspiratie: