Netflix

The Gray Man vanaf vrijdag te zien op Netflix

the gray man netflix

Productie budgetten krimpen ineen, aandelenkoersen dalen, de euro die op instorten staat, maar Netflix-abonnees zijn de grote winnaars in deze onzekere tijden. Ondanks het verlies van gigantisch veel abonnees, heeft Netflix het met The Gray Man voor elkaar gekregen om wederom een zomer kaskraker naar onze beeldschermen te brengen.

The Gray Man

In ‘The Gray Man’ maken we kennis met CIA-agent en doorgewinterde huurmoordenaar Court Gentry, beter bekend als Sierra Six. Nadat hij lange tijd in de gevangenis heeft gezeten wordt Gentry gerekruteerd door zijn contactpersoon Donald Fitzroy.

Toch zijn de rollen dit keer omgedraaid, want Six blijkt zelf een doelwit te zijn. Zijn ex-college Lloyd Hansen heeft een klopjacht op hem ingezet, en zal er alles aan doen om hem uit te schakelen. Gelukkig voor Six schiet agent Dani Miranda (Ana de Armas) hem te hulp.

Duurste Netflix-productie ooit

De film heeft naar verluidt $200 miljoen gekost, en is geregisseerd door door Anthony en Joe Russo. De meest bekende gezichten uit de film zijn sterren als Chris Evans, Ryan Gosling en Ana de Armas. Ryan Gosling speelt CIA-agent Court Gentry. Chris Evans speelt de voormalig CIA-agent Lloyd Hansen.

Als we echter kijken naar de eerste recensies die over de film verschenen zijn, zullen de makers ervan zich wel even achter hun oren krabben. Hoewel op IMDB de film een respectabel cijfer krijgt, geldt dat niet voor websites als Rotten Tomatoes. We zijn benieuwd wat de film ons gaat brengen.

the gray man netflix

Films en series op Netflix

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste films en series die gaan verschijnen op Netflix? Wij schrijven dagelijks over de beste nieuwe releases die eraan zitten te komen. Houdt onze website daarom goed in de gaten, of lees eens één van deze artikelen: