Film & Serie

De imposante villa uit The Godfather staat nu te koop

the godfather, villa, te koop 1

Staat The Godfather ook in jouw top 5 beste films aller tijden? Dan herken jij de prachtige villa uit de film van 1972 meteen. Deze schitterende mega mansion staat nu te koop voor een kleine 100 miljoen dollar.

The Godfather villa

Heb jij 100 miljoen dollar over? Dan is dit jouw unieke kans. The Hearst Estate is een van de meest bijzondere woningen van Beverly Hills. Na 20 jaar is het huis eindelijk weer te koop aangeboden, door makelaar Hilton & Hyland. De villa werd in het verleden onder andere bewoond door de Amerikaanse zakenman William Rudolph Hearst.

Er zijn weinig woningen met zoveel geschiedenis. In 1919 werd William Hearst eigenaar van deze imposante mansion. Hij woonde hier onder andere samen met Marion Davies, de actrice waar hij een relatie mee had. Ook John F. Kennedy heeft hier zijn huwelijksnacht in 1953 doorgebracht. Een huis met een flinke status dus.

the godfather, film, villa

Mansion vol geschiedenis

In 1972 was deze villa te zien in The Godfather. Voor 89.75 miljoen dollar is dit stukje geschiedenis dus van jou. Behalve de geschiedenis krijg je een enorme mansion met onder andere 24 slaapkamers. Van binnen is de villa voorzien van de mooiste details. Denk aan unieke Franse deuren en een heuse bibliotheek.

Het is een van de meest imposante villa’s die we in tijden zijn tegengekomen. Voor elke grote miljardair is dit een stuk grond om mee te pronken. Want wie kan er nou zeggen dat hij woont in de villa waar The Godfather is opgenomen? Check de foto’s hieronder:

the, godfather, mansion

the, godfather, villa