Netflix

The Gentleman van Guy Ritchie krijgt een eigen serie op Netflix

the gentleman

Ben je een fan van The Gentleman van Guy Ritchie? Dan hebben we goed nieuws. De film krijgt namelijk een eigen Netflix-serie, met Ritchie zelf als bedenker, producent en co-schrijver van het script. De film speelt zich af in dezelfde wereld als de gelijknamige film, maar wel met andere personages.

The Gentleman op Netflix

De streamingdienst kondigde het nieuws op de volgende manier aan: “Kaya Scodelario, Giancarlo Esposito, Theo James, Daniel Ings, Joely Richardson, Peter Serafinowicz en Vinnie Jones zullen schitteren in de nieuwe serie The Gentlemen, van maker Guy Ritchie.

Zelf heeft Ritchie ook gereageerd op het grote nieuws: “De wereld van The Gentlemen is een beetje van mij. Ik ben heel blij dat we met Netflix, Miramax en Moonage de kans hebben om er opnieuw in te leven. We kijken ernaar uit om fans terug te brengen in die wereld, nieuwe personages en hun verhalen te introduceren en ik ben verheugd om dit te doen met deze getalenteerde cast.”

the gentleman

Originele film

Toch zal het moeilijk worden om de originele cast te overtreffen. Om je geheugen een beetje op te frissen – deze had een sterrencast met Matthew McConaughey in de hoofdrol naast Hugh Grant, Colin Farrell, Charlie Hunnam en Henry Golding.

De kaskraker was een enorm succes, waarbij er een winst van meer dan $115 miljoen werd behaald. Toch ontving de film gemengde recensies van critici. Toch wordt Guy Ritchie gezien als een van de meest onderscheidende en creatieve filmmakers vandaag de dag, en kunnen wij niet wachten op de tv-adaptatie van The Gentleman.

Nieuwe films en series op Netflix

Het blijft vooralsnog onduidelijk wanneer de serie van The Gentleman officieel gefilmd zal worden, laat staan wanneer de releasedatum staat gepland. Tot die tijd kan gelukkig genieten van genoeg films en series op de streamingdienst. Lees daarom ook eens een van deze artikelen: