Film & Serie

Nieuw op Disney Plus: The Force Awakens From Its Nap

the force awakens from its nap, disney plus

Voor het vieren van Star Wars Day brengt Disney Plus een speciale The Simpsons-crossover uit genaamd The Force Awakens From Its Nap. De Star Wars Special is vanaf vandaag, 4 mei 2021, te streamen voor alle Disney+ abonnees. Maar de populaire streamingdienst heeft nog meer voor je in petto. Benieuwd naar het volledige programma van Star Wars Day? Lees dan verder. 

The Force Awakens From Its Nap

“In een crèche ergens ver weg… maar alsnog in Springfield begeeft Maggie zich op een groot avontuur om haar gestolen fopspeen terug te krijgen. Ze komt oog in oog te staan met jonge Padawans, Sith Lords, bekende droids en rebellentuig”, luidt de officiële synopsis van Disney+.

Daarnaast staat ook Star Wars Biomes op het programma, een vakantie naar iconische Star Wars-locaties. Je bezoekt bijvoorbeeld de planeten Hoth en Tatooine, meldt Variety. In Vehicle Flythroughs krijg je het interieur van zowel de Millennium Falcon als een Imperial Star Destroyer te zien.

the force awakens from its nap

Star Wars: The Bad Batch

De 75 minuten durende première van Star Wars: The Bad Batch is voor fans het hoogtepunt van Star Wars Day 2021, omdat deze animatieserie een spin-off is van de bekende The Clone Warsserie. Je volgt namelijk het verhaal van een groep elite-clones die genetisch afwijkt van de rest van de clone troopers.

De leden van The Bad Batch zagen we voor het eerst in het zevende seizoen van The Clone Wars in de aflevering met dezelfde naam als de groep. Bovendien was de originele naam van de groep Clone Force 99, een clone commando special forces squad. Je kunt de eerste aflevering vanaf vandaag streamen via Disney Plus.