Film & Serie

The Debt Collector vanaf nu te zien op Amazon Prime

The Debt Collector

De actie drama The Debt Collector, geregisseerd door Jesse V. Johnson biedt zowel oogverblindende vechtscènes als meeslepende acteerprestaties. The Debt Collector is een spannende film en een genot om naar te kijken, mede door de twee acteurs die de hoofdrollen vervullen.

The Debt Collector op Amazon Prime

De premisse van de film luidt als volgt: Een klassiek geschoolde vechtsport kunstenaar gaat aan de slag voor een incassobureau, beheerd door de maffia. Het werk lijkt hun erg makkelijk af te gaan, totdat een ‘klant’ hem in een situatie trekt die dieper is dan hij ooit had verwacht.

De film neemt je mee in de slonzige onderwereld van Los Angeles, wat naar onze mening fantastisch uitgevoerd is. Tenminste, als we kijken naar de meeste films uit dit genre. Ook brengt de film, die wordt gezien als een ‘buddy-komedie’, ons terug naar de misdaadfilms uit de jaren ’70.

Niet hoogstaand, wel vermakelijk

In alle eerlijkheid verwachtte wij niet veel van deze film, maar werden aangenaam verrast. Dat komt echter niet alleen door de verhaallijn. De twee personages die een team vormen in The Debt Collector hebben een fantastische chemie op het witte doek.

Als je een fan bent van groteske en bloederige actiefilms zonder al teveel diepgang, is The Debt Collector zeker iets voor jou. Het is een film waarbij je als kijker niet al teveel hoeft na te denken, wat naar onze mening de kracht is van deze film. Wij noemen het een klassiek stukje kijkvoer.

The Debt Collector

Films en series op Amazon Prime

Op zoek naar meer leuke films en/of series op Amazon Prime? Wij hebben nog een heleboel suggesties voor je in petto. Zo hoef je nooit meer eindeloos te zoeken naar leuke titels om te streamen. Des te belangrijker om ook eens één van de onderstaande artikelen te lezen: