desperados the cut club ade 2022 high
Media

ADE 2022: The Cut Club van Desperados wil je niet missen

Het partymerk Desperados opent dit jaar, in samenwerking met ADE, The Cut Club in Amsterdam. Deze Kapsalon meets Dance Club zorgt ervoor dat de bezoeker de headliner van de avond wordt. Met een speciaal ontwikkelde air-compressed hair styling machine, die verbonden is aan de draaitafel, creëert de DJ unieke party-kapsels op de golven van de muziek. Naast dat de gasten de headliners van de avond zijn, heeft The Cut Club ook vette DJ’s voor je in petto.

ADE proof kapsel met de The Cut Club van Desperados

Een van deze DJ’s is Amsterdams opkomend talent Bella van Buren zij zal met haar beats de muziek en kapsels, op zijn kop zetten. Daarnaast draaien Julian Anthony en Lucky Done Gone, ook zij zorgen dat jij met je kapsel ADE-proof bent.

The Cut Club opent haar deuren op woensdag 19 oktober van 18.00 – 22.00 op de Spaarndammerstraat 460 in Amsterdam. Wil je er bij zijn? Inschrijven kan via deze link.

desperados the cut club ade 2022 card

Go for the unusual met ADE

Muziek is in feite niet meer dan bewegende lucht. Met air-compressed hair styling gebruikt een kapper hetzelfde principe; bewegende lucht om je haar in model te brengen. Bij The Cut Club komen deze twee samen. De draaitafel van de DJ is verbonden aan de air-compressed hair styling machine, waardoor de DJ met iedere beat op een andere manier de machine kan bedienen. Hierdoor zullen alle bezoekers met een ander uniek kapsel aan ADE beginnen.

‘’We zijn deze zomer een nieuwe campagne gestart “Go For the Unusual” Met deze campagne willen we onze doelgroep stimuleren om uit hun comfort zone te stappen en het ongewone te omarmen. Daarom zijn we, samen met Tosti Creative, op het idee gekomen om voor één avond The Cut Club te openen.’’ Aldus Wietske De Bruin, Marketing Manager Desperados. ‘’Tijdens deze avond willen wij de bezoekers verrassen en ervoor zorgen dat ze op en een unieke manier aan het Amsterdam Dance Event kunnen beginnen’’.

desperados the cut club ade 2022

Partner ADE

Desperados is sinds 2019 officiële partner van ADE. We zijn ontzettend blij met deze samenwerking. ‘’Het merk weet altijd een interessante invalshoek te vinden en daarmee een unieke en creatieve twist te geven aan een feest. Dat kunnen wij vanuit ADE alleen maar omarmen.’’ Aldus Jorinde Boom, Head of Partnerships Amsterdam Dance Event. ‘’De combinatie van getalenteerde DJ’s en een evenement waar de bezoeker in de stemming kan komen voor een week vol muziek en creativiteit is wat ons betreft ideaal!’’

ADE Pro Pass

Naast een uniek kapsel maakt de bezoeker ook kans op een ADE Pro Pass. Met deze pas heb je onbeperkt toegang tot het gehele programma van ADE. Wil jij kans maken? Schrijf je dan in via deze link. In de week voor ADE krijg je te horen of je toegang krijgt tot The Cut Club en of je de ADE Pro Passes hebt gewonnen. Ga voor de actievoorwaarden naar de website.