Film & Serie

Nieuwe trailer van The Boys seizoen 3 is bloederig en chaotisch

the boys seizoen 3 1

Voor alle liefhebbers van The Boys: Maak je klaar, want Prime Video heeft zojuist de nieuwe trailer voor het komende seizoen uitgebracht, en het ziet er spectaculair uit. Na lang te hebben moeten wachten, hebben we eindelijk een datum waarop het derde seizoen van onze favoriete serie uitkomt.

The Boys seizoen 3

Na de epische afsluiting van seizoen twee, waarin Stormfront op een epische manier opgeblazen werd door de zoon van Homelander, bleef het lot van The Seven dubbelzinnig. In de nieuwe trailer van The Boys wordt het pijnlijk duidelijk dat Homelander de brandjes aan het blussen is na de dood van zijn nazi-vriendin.

Terwijl hij op meerdere rode loper-interviews geeft, verzekert hij alle verslaggevers: “Ik ben gewoon een man die voor de verkeerde vrouw viel. Maar uit een crisis komt verandering. Dus ik heb het afgelopen jaar echt wat rustiger aan gedaan en weer contact met mezelf gemaakt.’

Maar dan dropt hij de bom waar we allemaal op zaten te wachten: “En ik ben erg opgewonden dat iedereen de echte ik zal ontmoeten.” Ons gevoel zegt dat het nieuwe seizoen van deze spectaculaire serie een total chaos wordt. Zitten we er allemaal klaar voor?

Nieuw superhelden medicijn

We zien in de trailer ook een glimp van Hughie, die werkt voor congreslid Victoria Neuman. Hij introduceert een nieuw medicijn die je 24 uur lang een superheld maakt. Ook de toevoeging van Supernatural-ster Jensen Ackles aan de cast als rol van Soldier Boy is een welkome toevoeging.

Het lijkt erop alsof de makers van The Boys helemaal losgaan in het derde seizoen. Helaas moeten we nog wel even wachten tot we kunnen genieten. Het derde seizoen van The Boys verschijnt op Amazon Prime op 3 juni. Nog zeventien nachtjes slapen voordat het zover is.

the boys seizoen 3

Aankomende Films en series

Als je niet nóg zeventien dagen kan wachten op The Boys seizoen 3, hebben we een arsenaal een films en series die je tot die tijd kan kijken. Op deze manier hoef je nooit meer te twijfelen over wat je op welk moment moet kijken. Lees daarom één van de onderstaande artikelen: