The Boys octopus-scene
Film & Serie

Bizarre octopus-scène uit The Boys krijgt steun van dierenorganisatie

Er zijn nu vier afleveringen uit van het derde seizoen van de Amazon Prime serie The Boys, en we kunnen met volle overtuiging zeggen – ze stellen ons allesbehalve teleur. De populaire serie heeft zijn belofte om wilde en bizarre inhoud voor te schotelen aan de kijker waargemaakt.

Octopus-scène The Boys (spoileralert)

De octopus-scène in het bijzonder heeft kijkers laten schrikken, zelfs voor The Boys begrippen. Zoals fans van de show weten heeft Deep een seksuele fetisj voor al het leven in de oceaan. In de derde aflevering van het nieuwe seizoen fantaseert hij zelfs over een octopus terwijl hij de liefde bedrijft met een vrouw.

Een aantal scènes verder dringt Homelander erop aan dat Deep zijn octopus-vriend Timothy opeet als het hoofdgerecht van die avond. Zoals je je kan voorstellen is er op het internet ontzet gereageerd op die desbetreffende scène, mede omdat de octopus bijna niet van echt te onderscheiden was.

Dierenrechtenorganisatie bedankt

Hoe dan ook, ondanks de ‘unieke’ scène, heeft dierenrechtenorganisatie PETA de show bedankt voor het gebruik van CGI in plaats van een echte octopus.”De echte helden van de jongens werken achter de schermen en creëren een realistische CGI-octopus zodat dieren in vrede kunnen leven.”

PETA Vice President Lisa Lange voegde aan die verklaring toe: “PETA viert deze serie om kijkers te helpen elke octopus te zien als een individu zoals Timothy, niet als een voorgerecht of als entertainment.” Wie had gedacht dat The Boys steun zou krijgen uit deze hoek.. Wij in ieder geval niet.

the boys octopus-scene

Films en series op Amazon Prime

Even tussendoor. Wist je dat sinds kort zijn alle James Bond films te zien zijn op Amazon Prime. Of misschien hou je wel meer van documentaires. In dat geval heeft wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven ook zijn eigen docu-serie. Genoeg te zien op Amazon Prime.

Meer lezen over films en series? Check ook eens: