the batman robert pattinson
Film & Serie

Trailer van The Batman met Robert Pattinson is officieel uit

De nieuwste trailer van The Batman film is eindelijk verschenen. Ongeveer een jaar geleden kregen we de eerste beelden te zien van de nieuwste film in de populaire franchise, en gister werden we weer getrakteerd op ruim tweeënhalve minuten genieten. Eén ding weten we in ieder geval zeker – we zijn niet teleurgesteld.

The Batman

In augustus 2020 maakten we voor het eerst kennis met Robert Pattinson als de nieuwe Dark Knight. Dat geldt ook voor andere personages in de film als The Riddler, Catwoman, The Penguin en natuurlijk James Gordon. Toch was de eerste teaser weinigzeggend, maar daar is nu verandering in gekomen.

The Batman speelt zich af tijdens de begindagen van Bruce Wayne’s gevecht tegen de criminelen van Gotham Cit. In tegenstelling tot veel van de vorige films uit de franchise is Bruce Wayne in deze film nog jong. Ook gaan er geruchten dat deze drie uur durende film de langste Batman film ooit zal worden.

Colin Farrell als The Penguin

Maar de grootste verrassing uit de nieuwste trailer is toch wel de transformatie die Colin Farrell heeft doorgemaakt als The Penguin. Fans hebben een goed beeld kunnen krijgen binnenin het criminele meesterbrein, evenals het onherkenbare uiterlijk van de Ier.

Hij lijkt totaal niet op de persoon die hij normaliter is. Ook krijgt Catwoman, gespeeld door Zoe Kravitz, een speciale vermelding in de trailer. De film is geregisseerd door Matt Reeves, die je misschien wel kent van films als Cloverfield en War For The Planet Of The Apes.

the batman robert pattinson colin farrell the penguin

Releasedatum

Het nieuwste deel van de DC-franchise zal vanaf 4 maart 2022 in de bioscopen te zien zijn. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om Robert Pattinson te zien in de rol van Bruce Wayne. Zoek je tot die tijd nog nieuwe inspiratie op het gebied van films en series? Dan zijn deze griezelige films voor tijdens halloween misschien wel iets voor je.

Of je kunt natuurlijk één van onze andere lijstjes bekijken: