the batman 2 release
Film & Serie

Grote twijfel over The Batman 2: release van film in gevaar

The Batman 2 heeft tot op heden nog geen groen licht gekregen van Warner Bros. Er wordt momenteel zelfs gespeculeerd dat de film geannuleerd gaat worden. Onlangs gebeurde ditzelfde ook al bij Batgirl. Je kan je dus voorstellen dat DC-fans een beetje in paniek zijn.

Twijfel over The Batman 2

Tot op heden heeft Warner Bros nog geen duidelijkheid kunnen geven over een eventueel tweede deel van The Batman met Robert Pattinson. Volgens Variety is het project nog steeds in ontwikkeling, en zal dit waarschijnlijk ook nog wel even zo blijven:

“Schrijver-regisseur Matt Reeves is op schema voor een vervolg met ster Robert Pattinson, maar het project blijft in ontwikkeling en heeft nog geen groen licht – een toekomstige film is nog jaren van ons verwijderd.” Het blijft een vreemd verhaal, want ondanks dat The Batman best wat kritiek kreeg, heeft het toch wereldwijd $ 770 miljoen opgebracht.

twijfel over the batman 2

Geen connectie met DC Extended Universe

Het zit zo: in de eerste instantie was het de bedoeling voor Matt Reeves om een Batman film te maken met Ben Affleck in de hoofdrol. Reeves koos er op zijn beurt voor om dit niet te doen. In plaats daarvan maakte Reeves een totaal andere film zonder enige connectie met DCEU.

The Batman met Pattinson in de hoofdrol vertelt een verhaal van een jongere versie van de superheld, diegene die we allemaal kennen uit de strips. Dit is echter niet het toekomstplan wat DC in gedachten heeft voor Batman. Die willen namelijk verder bouwen op de tijdlijn van Snyderverse. Snap je het nog?