Film & Serie

Lovende reacties op eerste trailer van The Adam Project op Netflix

the adam project netflix

Na het grote succes van de film Free Guy, die vorig jaar uitkwam, slaan Ryan Reynolds en regisseur Shawn Levy opnieuw de handen ineen voor The Adam Project, een sci-fi actie drama die volgende maand op Netflix verschijnt. Aan de eerste beelden te zien belooft deze film spectaculair te worden.

The Adam Project op Netflix

Ryan Reynolds weet, net als Walker Scobell, de ogen op zich te richten in zijn rol als Adam Reed, een 13-jarige jongen die wordt bezocht door een tijdreizende, futuristische versie van zichzelf op een missie om het bestaan van de aarde ​​te redden van de dreiging van tijdreizen.

Aan de hand van de eerste trailer die is verschenen, lijkt het doel van de toekomstige Adam een confrontatie te krijgen met zijn overleden vader (Mark Ruffalo), die kort voor Adams bezoek is gestorven. Waarom hij met zijn 13-jarige zelf moet samenwerken blijft vooralsnog onduidelijk.

Ryan Reynolds in Netflix films

Reynolds zijn laatste Netflix-project, de actie-komedie Red Notice, waarin hij samen met Dwayne Johnson en Gal Gadot speelde, werd een van de grootste films die in première ging op de streamingdienst. Het succes van deze film was ook de reden waarom er vrijwel direct twee vervolgfilms werden bedacht voor Reynolds om in te spelen.

En daarmee zet Netflix hun trend door. De afgelopen jaren weet het Amerikaanse streaming platform de meest bekende Hollywood-sterren te strikken voor hun producties. Een goed voorbeeld hiervan is The Power of the Dog, die door fans werd gezien als oscar-nominatie waardig.

Op zoek naar meer inspiratie? Check ook eens onze andere Netflix-artikelen: