Netflix

That 90’s Show is een spin-off serie van het roemruchte That 70’s Show

that 70's show that 90's show

Fans van That ’70s Show kunnen in hun handjes wrijven, want het ziet ernaar uit dat er een spin-off serie gaat komen met de toepasselijke titel That 90’s Show. In dit artikel nemen we je mee in wat je kan verwachten van deze toekomstige nieuwe serie.

That 70’s Show

Laura Prepon en Topher Grace schitterden als Donna en Eric in de originele show, die van 1999 tot 2006 voor acht seizoenen op FOX werd uitgezonden. Dit deden ze samen met Mila Kunis (Jackie Burkhart), Danny Masterson (Steven Hyde), Wilmer Valderrama ( Fez) en Ashton Kutcher (Michael Kelso).

Netflix gaf in de herfst van 2021 groen licht voor de ontwikkeling van de spin-off serie, waarbij Kurtwood Smith en Debra Jo Rupp hun rollen als Eric’s ouders, Red en Kitty Forman, opnieuw op zich nemen. In de originele serie hielden ze elke beweging van hun zoon Eric in de gaten.

that 90's show

That 90’s Show

De logline van de show is: “That ’90s Show speelt zich af in Wisconsin in 1995 en volgt Leia Forman, dochter van Eric en Donna, die deze zomer haar grootouders bezoekt en vriendschap sluit met een nieuwe generatie Point Place kinderen, en dat onder toeziend oog van Kitty en de strenge blik van Red.”

Het leukste nieuws is misschien nog wel dat Mila Kunis haar rol als Jackie Burkhart over zal gaan nemen, net als haar echtgenoot Ashton Kutcher als Michael Kelso. Wilmer Valderrama zal ook zijn rol als Fez hernemen. Wel is onduidelijk of ze een prominente rol gaan krijgen in de serie.

that 90's show

De grote afwezige is natuurlijk Danny Masterson. Hij zal dan ook niet terugkeren in de serie. De acteur, die Hyde speelde in de sitcom, bereidt zich voor op een rechtszaak. In juni 2020 werd hij door drie vrouwen beschuldigd van verkrachting in het begin van de jaren ’00.

Nieuwe films en series op Netflix

Alles weten over de nieuwste films en series die gaan verschijnen op Netflix? Wij schrijven bijna dagelijks over al het nieuws wat speelt. Houdt daarom onze website goed in de gaten om hierover op de hoogte te blijven, of lees eens één van deze artikelen: